DOLAR
32,5316
EURO
34,8575
ALTIN
2.429,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Belediye Başkanı İlhan Özden Yenipazarlı Hemşehrilerinden Destek İstedi

Belediye Başkanı İlhan Özden Yenipazarlı Hemşehrilerinden Destek İstedi

Belediye Başkanı İlhan Özden projelerin gerçekleşmesi için Yenipazarlı hemşehrilerinden destek istedi.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan İlhan Özden Bilecik’in Yenipazar ilçesinin projeler için hazır olduğunu belirterek, bu projelerin hayata geçmesi için Yenipazarlı hemşehrilerinden destek istedi. 

Belediye Başkanı Özden açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Yenipazar İlçemizi, 30 Mart 2014 tarihinde Yenipazarlılarımızın “İçimizden biri, bizden biri’ sözünü gerçekleştirerek Belediye Başkanlığı görevine layık görmüştür. Göreve geldiğimizden bugüne kadar gerek Yenipazar halkı gerekse Yenipazarlı hemşerilerim hiçbir desteklerini esirgemediler. Bilindiği üzere İlçemiz, sanayi alanları, ulaşımdaki avantajları, tarihi ve kültürel varlıkları, büyük yerleşim yerlerine yakınlığı, iklim ve doğal kaynakları, turizm potansiyeli, eko turizm, meyve sebze ticareti olarak odak noktası haline gelmiştir. Yeni yapılan Sürüm Yolunun açılması ile çevre illere bağlantımız gerçekleşecek ve İlçemiz sanayileşmenin ve yatırımın göz bebeği olacaktır. Yeni yatırımlar için dışarıdan işçiye, kalifiyeli meslek sahiplerine ihtiyaç olacak, İlçemizin her geçen gün değeri artacaktır.
İlçemizin avantajlarını kullanarak hızla yükselişe geçen bir merkez olması konusunda projelerimiz hazır, eğer siz de hazırsanız projelerimizin önündeki en büyük sorunu ortadan kaldırmaya ne dersiniz?
Belediyemizce yapılan projelerde; en büyük dezavantajımız projeye destek verilme hususunda İlçe nüfusumuzun yetersiz olması ile bazı projelerimiz hayata geçirilememiştir. Projelerimizin ve hizmetlerimizin gerçekleşmesinde dışarıda bulunan Yenipazarlı hemşehrilerimin desteğine talibiz. Nasıl mı? Bir Yenipazarlı olarak, Yenipazarımızın artık göç veren değil göç alan bir konuma gelmesi için sizleri memleketinize davet ediyoruz.
Ayrıca İlçemizde ikamet edipte ikameti hala başka yerde bulunan vatandaşlarımızı, İlçemizde mülkiyet sahibi olup, yılın yarısından fazlasını ilçemizde geçiren, kış aylarında doğalgaz, ulaşım vb. imkânlar nedeni ile büyükşehirlere giden hemşehrilerimizin, ikametlerini Yenipazar’a almalarını istiyoruz. Nüfusumuzun bir kişi fazla olması, devletten Belediyemizin alacağı payın yüksek olması dolayısı ile ekonomik yönden güçlü Belediyeye sahip olmak demektir. Belediyemizin güçlü olması belde halkına yansıyacaktır (Güçlü Belediye= Yaşam Kalitesi Yüksek Vatandaş). İşte bütün bu sebepler bir araya geldiğinde hemşehrilerimizi ve ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın resmi olarak ikametlerini İlçemize almaları için desteğine ihtiyacımız vardır. Göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.