DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI ÇOCUKLARIN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI ÇOCUKLARIN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

2015-2016 Eğitim öğretim yılı sona ererken Bozüyük’te ki ilk ve orta dereceli okullarda karne sevinci yaşandı.
Bozüyük’te eğitim veren ve öğrenci sayısı en fazla olan okullardan biri olan Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi. Karne töreninde çocuklar düzenlenmiş oldukları çeşitli gösteriler ile karne sevinçlerini anne ve babalarıyla paylaştılar. Okul bahçesinde düzenlenen programa Bozüyük Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay BOZDOĞAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis ÇELİK, İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından ilk olarak konuşan okul Müdürü Mustafa TETİK; “Programımıza katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum ve tüm öğrencilerimizi bu program için yapmış oldukları hazırlıklardan dolayı tebrik ediyorum” dedi. Öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini ve tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini belirten Okul Müdürü TETİK tüm öğrencileri başarılı geçen bir eğitim öğretim yılı sonunda tebrik etti. Daha sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü ÇELİK ise; “Yoğun geçen bir eğitim öğretim sonunda yaz tatili boyunca dinlenmek sizin en doğal hakkınız. Tatili her zaman televizyon ve bilgisayar karşısında vakit geçirerek değil, eğlenerek oyunlar oynayarak geçirmenizi diliyorum. Karnelerde başarı göstermiş tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlçede her zaman eğitim kurumlarımızın yanında bulunan destek olan Sayın Belediye Başkanına ve ilçemizin diğer kurumlarına teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize ve okul Müdürlerimizi bu yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından dans ve folklor gösterilerini sergileyen öğrenciler program sonunda öğretmenleri eşliğinde sınıflarına çıktılar. Sınıfları tek tek gezen protokol üyeleri öğrencilerin isimlerini okuyarak sırayla öğrencilere karnelerini takdim ettiler. Belediye Başkanı ile öğrenciler arasında eğlenceli diyaloglar yaşanırken, Başkan BAKICI karne verdiği tüm öğrencileri tebrik etti.
Karnelerine kavuşan öğrenciler yoğun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının ardından tatile çıkıyor olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.