DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BELEDİYE BAŞKANI AMCALARINDAN ÇOCUKLARIMIZA YARIYIL HEDİYESİ

BELEDİYE BAŞKANI AMCALARINDAN ÇOCUKLARIMIZA YARIYIL HEDİYESİ
Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline girecek olan çocuklarımız için birbirinden güzel sinema oyunu ücretsiz olarak sunulacak.
Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te şu ana kadar birbirinden güzel etkinlik ve programı Bilecik’lilerle buluşturan Bilecik Belediyesi, 15 günlük tatile girecek olan çocuklarımızın keyifle izleyeceği 17 adet sinema oyununu çocuklarımıza hediye ediyor.
Belediye Başkanı Selim Yağcı amcalarından çocuklara, yarıyıl tatili hediyesi olan tiyatro oyunu ve sinema filmleri ile çocuklarımız eğlenceli anlar yaşarken, aynı zamanda birçok güzel ve faydalı bilgiyi de elde etmiş olacaklar.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kognre Merkezi’nde; 21 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan Çocuklarımıza Sinema Keyfi, 5 Şubat Pazar günü sona erecek.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ücretsiz olarak sunulacak oyunlar her gün 15:00 ve 17:00 saatleri arasında çocuklarımızla buluşacak.
Bilecik Belediyesi tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yapılan Çocuk Sinemasında çocuklar keyifli anları yaşarken, Bilecik Belediyesi tarafından hediye edilen dergilere de sahip oluyor.
Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen güzel çalışma ile çocuklarımız 15 tatilde sırasıyla; Leylekler, Kayıp Balık Dori, En Süper Kahramanlar, Süper Papağan, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı, Buz Devri 5, Robinson Cruse, Pırdino, Angry Birds, Pokemon Th Movie, Köstebekgiller, Zootopia, Kung Fu Panda 3, Kahraman Miçolar, Çılgın Dostlar, İyi Bir Dinazor, Alvin ve Sincaplar 4 adlı tiyatro oyunu keyifle izleme imkanı bulacaklar.
 BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”TÜM GAYRETİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN EN GÜZEL ŞEKİLDE YETİŞTİRİLMESİDİR”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, yarıyıl tatilinde Bilecik Belediyesi tarafından çocukların beğenisine sunulacak olan etkinlik için yaptığı açıklamada; ”Bilecik Belediyesi olarak, bizler eğitim ve çocuklarımıza yönelik hizmet ve yatırımlara çok önem veriyoruz. Çocuklarımız gerçekten de bizlerin teminatı ve ışık kaynağı. Bizler, onları ne kadar iyi yetiştirirsek ve onları ne kadar sevindirirsek en güzel işi yapmış olduğumuza inanırız. Artık Bilecik Belediyesi olarak her yarıyıl tatilinde çocuklarımıza ücretsiz sinema keyfini güzel bir gelenek haline getirdik. Bununla birlikte çocuklarımız, diğer zaman dilimlerinde de her pazar günü Kültür ve Kongre Merkezimizde ücretsiz tiyatro oyunları ile buluşmaya devam ediyor. Bizler çocuklarımız ve Bileciklilerin en güzel hizmetlere layık olduğunu düşünüyoruz ve bu anlamda daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.