DOLAR
32,5619
EURO
34,8813
ALTIN
2.429,52
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Belediye Başkan Vekili Subaşı Twitter’da Trend Oldu

Belediye Başkan Vekili Subaşı Twitter’da Trend Oldu

Elon Musk’ın satın aldığı sosyal paylaşım ağı Twitter’da dün Bilecik’in trend topic (twitter trendi) olmasının ardından, bugün de Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı Twitter’da trend oldu.

Twitter’da #Melek Mızrak Subaşı etiketiyle 8 bin 814 tweet atıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik programları dolayısıyla Twitter’da Bilecik’in trend olmasının ardından bugün de saat 13:19 itibarı ve 8 bin 814 tweetle Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı Twitter’da trend oldu.

Belediye Başkan Vekili Subaşı, Game Of Thrones karakterlerine benzetildi

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Amerikalı yazar George R. R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) adlı roman serisinden uyarlanan ve adını serinin ilk kitabından alan 8 sezon ve toplam 73 bölümden oluşan Game Of Thrones (Taht Oyunları) televizyon dizisinde yer alan karakterlere benzetildi.

Belediye Başkan V. Subaşı’ndan ‘Winter is coming!’ mesajı

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı Twitter’da yayınlanan tweet’lere karşılık ”İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmadan, Winter Is Coming!” paylaşımında bulundu. Paylaşım kısa sürede 114 bin beğeni, 3.3 milyon görüntüleme aldı.

Cüneyt Özdemir: Türk Siyasetinde Khaleesi Rüzgarı

Gazeteci, Sunucu, Yazar ve Youtuber Cüneyt Özdemir de bugün gerçekleştirdiği canlı yayınında Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’dan ”Türk Siyasetinde Khaleesi Rüzgarı” başlığıyla bahsetti.

Şarkıcı Haluk Levent ise, kendisinin ve Melek Mızrak Subaşı’nın fotoğrafını yan yana ekleyip ” Neymiş Melek Mızrak Subaşı güzelmiş başkan olmalıymış! Benim gibi bir yakışıklıyı ve dünya güzelini 2 dakikada harcadınız!!” diyerek espirili bir paylaşımda bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.