DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Belediye Başkan Adayı Nihat Can’dan ilk açıklama

Belediye Başkan Adayı Nihat Can’dan ilk açıklama

Bilecik  Belediye Başkan Adayı Nihat Can, Cuma günü saat 10.00 da olağanüstü toplanacak belediye meclisi öncesinde ilk açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can yaptığı açıklamada, 2004 yılından bu yana Bilecik Belediye Başkanlığı görevini halkımızın desteği ve teveccühü ile büyük bir onur ve bitmeyen bir heyecanla yerine getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken Genel Seçimlerde AK Parti Milletvekili aday adayı olmak üzere büyük bir sorumluluk ve onuru daha üst seviyede taşımak adına istifasını sunduğunu hatırlatarak, ”Partimizin Belediye Başkanı Adayını belirlemek adına AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve çok değerli Belediye Meclis Üyelerimiz ile beraber gerçekleştirmiş olduğumuz Ankara ziyaretimizde, Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde şahsımın Partimizin Belediye Başkan Adayı olarak görüş birliğinde bulunduk. Ata toprağı, ecdat yadigarı Dirilişin Şehri Bilecik’imizde böylesine önemli bir görevde bulunmak üzere aday gösterilmek şahsım adına onur ve gurur verici. Başta Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Bey’e, Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım Bey’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya Bey’e, İl Başkanımız Fikret Karabıyık Bey’e, birlikte çalışmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğumuz eski Belediye Başkanımız, Milletvekili Aday Adayı Selim Yağcı Bey’e ve Belediye Meclis Üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Cuma günü Bilecik Valisi Tahir Büyükakın başkanlığında toplanacak belediye meclisinde gizli oy, açık sayım yöntemiyle yapılacak seçimde, Bilecik belediye başkanını belirlemiş olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.