DOLAR
32,5046
EURO
34,6380
ALTIN
2.492,50
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BASIN BİRİMİ ÇALIŞANLARI VE BASIN MENSUPLARINA METİN YAZARLIĞI EĞİTİMİ

BELEDİYE BASIN BİRİMİ ÇALIŞANLARI VE BASIN MENSUPLARINA METİN YAZARLIĞI EĞİTİMİ
Bilecik Belediyesi tarafından, vatandaşlarımıza daha etkin ve kaliteli bir hizmet verilmesi amacıyla birçok başlıkta eğitimler verildi.
Bilecik Belediyesi tarafından başta Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlileri olmak üzere şehirde faaliyet gösteren basın, yayın organlarındaki basın mensuplarına yönelik Metin Yazarlığı Eğitimleri verildi.
Belediyelerin hizmet sundukları halkın yanı sıra, paydaşları ve medya ile etkili iletişim kurmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen eğitimler, teorik bilgiler ışığında olduğu gibi uygulamalı olarak da gerçekleştirildi.
Educomas Eğitim, Reklam ve Danışmanlık’tan Yrd. Doç. Dr. Aslı Güngör tarafından 12 saatlik zaman diliminde verilen Meyda Yazarlığı Eğitimleri kapsamında aşağıdaki konular anlatıldı:
METİN YAZARLIĞI EĞİTİMLERİ
1. Metin Yazmak için Temel Kurallar
Hedef kitlenin önemi, Metin yazımında ön hazırlık yapmak, Sektörel takip, Güncel medya dilini bilmek, Haber ve paylaşım analizi yapabilmek, Basın için Metin Yazmak, Basın bülteni hazırlamak, Kurumsal e-posta yazmak, Haber metninin incelikleri
2. Kurumsal Yazılı Materyaller
Afiş ve billboard metinleri, Web sitesi duyuruları, Dergi ve Gazete Metinleri
3. TV Metinleri
Anons, TV Haber metni yazımı, Yaratıcı Metinler, Reklam estetiği taşıması gereken metinlerin ve sosyal medya paylaşımlarının hazırlanması
4. Kriz Metinleri
Kriz yönetimi esnasında kamuoyuna yönelik metinlerin hazırlanması.
Bilecik Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Protokol Fotoğrafçılığı, Sosyal Medya Uzmanlığı ve Metin Yazarlığı Eğitimleri sonunda kursiyerlere, sertifikaları taktim edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.