DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BEBKA YÖNETİM KURULU BİLECİK’TE TOPLANDI…

BEBKA YÖNETİM KURULU BİLECİK’TE TOPLANDI…

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu, Bilecik’te Bursa Valisi Münir Karaloğlu Başkanlığında toplandı.

Bursa Valisi ve aynı zamanda BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Münir Karaloğlu başkanlığında BEBKA’nın Bilecik’teki Yatırım Destek Ofisi’nde düzenlenen toplantıya; Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun ve BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci katıldı.

Karaloğlu: Bilecik geleceğin şanslı illerinden

Toplantı öncesinde konuşan ve Bilecik’in geleceğin şanslı illeri arasında olduğunu belirten BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Münir Karaloğlu şunları söyledi:

“Bilecik Yatırım Destek Ofisimizin artık 4 tane uzmanı var, burada ikamet ediyorlar. Kendileri şehrimizin kalkınması adına çalışmalarını sürdürüyorlar. Biz ajans olarak Bilecik’i önemsiyoruz. Bilecik’in var olan stratejik sektörlerine yatırım yapmaya devam ediyoruz; mermer ve doğaltaş gibi. Bununla birlikte kırsal turizmin, doğal turizmin, eko turizmin gelişmesi noktasında ajansımızın, Bilecik Valiliğimiz ve Bilecik Belediyemizle ortak çalışmaları devam ediyor. Şu anda önümüzde tur operatörlerinin işini kolaylaştıracak, Bilecik’teki tur rotalarını belirleyen çok güzel çalışmaları var ajansın. En son EMIT Fuarı’nda da Bilecik hakkıyla tanıtıldı. Bilecik, gerçekten geleceği parlak olan illerimizden bir tanesi. Burada olmaktan memnunuz, mutluyuz.”

Vali Karaloğlu’nun yaptığı açıklamalarının ardından BEBKA Yönetim Kurulu toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.