DOLAR
32,5135
EURO
34,9476
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BBP; “SÖZ SİZİ BEN KURTARACAĞIM”

Bilecik Değişim İstiyor
Gazeteci Kamber’e Büyük Destek
Seçim çalışmaları kapsamında Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde vatandaş ve esnafla buluşan Büyük Birlik Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Metin Kamber büyük ilgi ile karşılandı. “Değişim istiyoruz, bizi kurtarın” diyen halka Kamber, “Haklıdan ve mazlumdan yana olan, zulüm ve zalimin karşısında olan Büyük Birlik Partisi olarak sizi kurtaracağız” dedi.
Yıllardır aynı partileri ve aynı yüzleri gören, bunca zamana rağmen ne yollarında ne yaşamlarında refah düzeyinde bir gelişme olmayan Gölpazarı ve Yenipazar halkı, Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayı Metin Kamber’i karşılarında görünce içini döktü. Daha önce haberleri ile ismini duydukları Kamber’i tanıyan ve kucak açan Gölpazarlılar ve Yenipazarlılar, Kamber’in Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisinden Bilecik için siyasete girmesine hayır dualarını ile destek verdiler.
MUHSİN BAŞKANI ÇOK SEVİYORUZ
Gölpazarı’nda esnaf gezisi esnasında BBP Milletvekili Adayı Kamber’in Gölpazarı’nın damadı olduğunu öğrenmeleri sonrasında yakın ilgi ve alaka gösteren ilçe sakinleri, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’na duydukları sevgiyi dile getirdiler. Rahmetli Yazıcıoğlu’nun vatanı için canını verdiğini ifade ederek, onun izinde gidecek, onun gibi mert insanlara destek vermekten onur duyacaklarını dile getirerek projelerinden dolayı özellikle projelerinden dolayı Kamber’e teşekkür ettiler.
BİZİ KURTARACAK MISINIZ?
Gölpazarı ziyareti sonrasında Yenipazar ilçesine geçen ve burada kurulan halk pazarında vatandaşlar ile esnafla görüşen Kamber’e tepki olarak “Bizi kurtaracak mısınız? Söz mü?” şeklinde istek ve serzenişler gelmesi dikkat çekti. Ömürleri boyunca seçenekleri olmadığını düşünerek hep aynı siyasi isimler ve partiler ile yönetildiklerini belirten Yenipazar sakinleri, Büyük Birlik Partisi’ne imdat eli uzatarak, “Bizi düşünen kimse yok, yollarımızı gördünüz, mahrumiyet bölgesindeyiz. Eğitimde bile burası doğu görevi sayılıyor. Çiftçi olarak ne mahsulümüzü götürebiliyoruz nede bize kimse ulaşıyor. Yenipazar halkının kaderinin değişmesini istiyoruz. Bizi bu halden, bu durumda bırakanlardan kurtarın” dediler.
SÖZ SİZİ BEN KURTARACAĞIM
Gölpazarı ve Yenipazar’da vatandaşlardan gelen büyük ilgiden memnun kalan BBP Bilecik Milletvekili Adayı Gazeteci Metin Kamber de cevap olarak, hazırladığı broşürde yer alan projelerini göstererek, bölge halkının bu isteklerini bilerek projelerini hazırladığını gösterdi. Kamber’in broşürünü inceleyen ve şikayetlerini seçim beyannamesinin içinde gören Gölpazarı ve Yenipazarlılar da hayranlık ve şaşkınlıklarını “Helal olsun” diyerek gösterdi.
Kamber, ziyaretleri esnasında Gazetecisi Ergün Özmen’in ofisini de ziyaret ederek Yenipazar’ın sesi ekibiyle sohbet ettikten sonra ilk seçim gezisini tamamladı.
Bilecik Değişim İstiyor - gölpazarı ziyaret (3)

Bilecik Değişim İstiyor - gölpazarı ziyaret (1)

Bilecik Değişim İstiyor - gölpazarı ziyaret (4)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.