DOLAR
32,4910
EURO
34,9434
ALTIN
2.431,05
BIST
9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

BBP Metin Kamber; Yüzlerce oyumuz geçersiz sayıldı Bilecik Makus Talihine Yenildi

Yüzlerce oyumuz geçersiz sayıldı

Bilecik Makus Talihine Yenildi
BBP Bilecik Milletvekili Adayı Metin Kamber, Bilecik’te Büyük Birlik Partisi’nin yüzlerce oyunun geçersiz sayılarak yükselişinin önünün kesildiğini söyledi.
Bilecik’te kesin olmayan oy sonuçlarına göre ilk açıklama BBP Milletvekili Adayı Metin Kamber’den geldi. Bilecik’te özellikle MHP oylarının AK Parti’ye kaymasının büyük şaşkınlık yarattığını söyleyen Kamber, Büyük Birlik Partisi’nin ise yüzlerce oyunun geçersiz sayıldığını ileri sürdü. Sandık müşahitlerinden gelen bilgilerde Bilecik’te yüzde 3’ü geçtiklerini ancak geçersiz oylar nedeniyle iradenin sandığa yansımadığını savundu.
Kamber açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Seçimler koalisyon mu tek başına iktidar mı seçimi gibi gösterildi. Ancak Bilecik ve Türkiye askeri ücret, o da kabul edileceği meçhul, bin 300 TL bize yeter dedi. Çiftçi mazotu 4 TL’den almayı tercih etti. Mezarda emekliliği kabul etti. Cihangazi, Dodurga, yolu olsun istemedi, Gölpazarı, Yenipazar, İnhisar ben yol, kalkınma istemiyorum dedi. Mahsülüm tarlada kalsın, meyvem dalında çürümeye devam etsin dedi. Bize söyleyecek söz bırakmadı. Biz BBP olarak yolu olmayana yol, aşı olmayana aş götürelim dedik ama olmadı. Bir gecede dağıtılanlara evet dedi ama Bilecik makus talihine boyun eydi.”
“Vatandaş mazlumdan yana değil güçlüden yana oyunu verdi.” diyen Kamber, “Ülkemiz için çıktığımız bu yolda halkımız kime oy vermiş olursa olsun biz mazlumun, haklının yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki başı sıkışanın yanında her zaman olduğu gibi yine biz olacağız. Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun da dediği gibi, ‘İnanmadığımız yolda milyonlarla yürüyeceğimize inandığımız yolda tek başımıza yürümeye devam edeceğiz.’ Seçimler Bilecikimize ve ülkemize hayırlı olur inşallah.” şeklinde konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.