DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BAŞKÖY VE KÜPLÜ KÖYLERİNDE İFTAR

BAŞKÖY VE KÜPLÜ KÖYLERİNDE İFTAR
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar ile, Başköy ve Küplü Köyü sakinleri iftar sofrasında bir araya geldi.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda bütün mahallelerde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen mahalle iftarları, belediyemiz mücavir alan içindeki köylerimizde de gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Mahalle ve köy sakinleri arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan iftarlar, büyük bir katılımla gerçekleştiriliyor.
Belediye Başkanımız Selim Yağcı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri, düzenlenen iftar programına katılarak, köy sakinleri ile birlikte iftar açtı.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI:
”İFTAR SOFRASINDAKİ BEREKETİ KÖYLERİMİZE DE TAŞIMAK İSTEDİK”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftar programında yaptığı konuşmada, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve komşular arasındaki güzel duyguların gelişmesine vesile olan Ramazan iftarlarının birlik ve beraberliğe de vesile olduğunu kaydetti.
Bilecik Belediyesi olarak iftardaki bereketi, köylere de taşımak istediklerini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ramazan ayının toplumsal hayattaki önemine değinerek, şunları aktardı:
”Öncelikle rahmet ve bereket ayı hepimiz hakkında hayırlı ve mübarek olsun. Bu akşamki iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, selam ve muhabbetlerimi bildiriyorum. Değerli kardeşlerim, sağlık ve sıhhat içinde böyle güzel bir aya bizleri kavuşturduğu için Cenabı Hakka şükrediyoruz. Bu yıl 5.’sini düzenlediğimiz ve mahalle sakinlerimiz arasındaki sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olan mahalle iftarlarını, mücavir alan içindeki köylerimiz de taşımak istedik. Sağ olun, sizler de bu isteğimizi geri çevirmediniz ve aynı sofrada buluşmaya imkan verdiniz.”
MÜCAVİR ALAN İÇİNDEKİ KÖYLERİMİZİN DE ŞEHRİMİZDEKİ GÜZEL İMKANLARDAN FAYDALANMASI İÇİN ÇABA HARCIYORUZ”
Mücavir alan içindeki köylerin de şehir ve mahalledeki imkanlardan faydalanması için çaba harcadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:
”Çok şükür, mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarını bugün köylerimize de kuruyoruz. Arzumuz, mücavir alandaki köylerimizin de mahallelerimizdeki hizmeti almasıdır. Buralara da mahallelerimiz gibi doğal gazın getirilmesidir, yollarının daha da güzel asfaltlanmasıdır. Bu vesile ile bizlerin bu güzel vatanda yaşamaları için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Yaralı kardeşlerimizin en kısa zamanda şifa bulması için Cenabı Allah’a dua ediyoruz. Diğer yandan, dünyanın birçok yerinde mazlum ve mağdur olan kardeşlerimizin de en kısa zamanda vatanlarına tekrar kavuşması için Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine Cenabı Allah’a niyaz ediyoruz.”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftarın ardından köy sakinleri ile sohbet etti ve çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.