DOLAR
32,5182
EURO
34,7882
ALTIN
2.421,52
BIST
9.708,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN YARDIMCISI AY;”ŞEHRİMİZİN İMAR VE İHYASI NOKTASINDAKİ BİRÇOK KONUYU ELE ALDIK”

BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH AY:
”İLİMİZDEKİ TEKNİK KONULARDA UZMAN İNSANLARLA ŞEHRİMİZİN İMAR VE İHYASI NOKTASINDAKİ BİRÇOK KONUYU ELE ALDIK”
Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, ilimizdeki birçok alanda uzman kişiliği bulunan insanlar ile gerçekleştirdikleri istişare toplantısında şehrimizin imar ve ihyası noktasındaki birçok konuyu ele aldıklarını kaydetti.
İlimizde faaliyet gösteren, yapı denetim firması yetkilileri, mühendis, mimar, haritacılar ve Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanları ile birlikte, Karasu Vadipark’taki kahvaltıda bir araya gelen Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şehrimizdeki otopark ve inşaat çalışmaları başta olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulundu.
Gerçekleştirilen istişare toplantısı hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şunları söyledi:
”Bilecik Belediyesi olarak çalışmalarında ve yeni projelerinde zaman zaman ilimizdeki teknik konuda bilgi sahibi mühendis, mimar ve yapı denetim uzmanları ile istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızda da konusunda uzman kişiler ile belediyemizin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ndeki arkadaşlarımız ile birlikte bir araya geldik. Toplantıda, belediyemizin imar konuları yanı sıra inşaat çalışmaları ve imar konusunda yaşanan sorunları ele alarak, bu hususta yapılabilecek çalışmaları değerlendirdik. Diğer yandan şehrimizin imarı noktasında ortaya konulan yeni fikirler üzerinde durduk. ”
ŞEHRİMİZDEKİ OTOPARK KONUSUNU ELE ALDIK
Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, toplantıda ayrıca şehrimizde ihtiyaç duyulan otopark konusunda fikir alışverişleri yaptıklarını belirterek, ”Bu konuda fikir sahibi arkadaşların görüşlerini aldık. Otoparklar ile ilgili yapılabilecek düzenlemeler üzerine değerlendirmeler yaptık.” dedi.
İstişare toplantısında; inşaat çalışmaları hakkında da görüş alışverişlerinde bulunduklarını sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, ”Öncelikli olarak inşaatlardaki dış cephe kaplama çalışmalarını görüştük ve buna ilişkin yapılacak çalışmaları ele aldık. Diğer yandan özellikle çukur alanlarda kalan meskenlere, mevzuatta olmasına rağmen iskanın verilmemesi konularını görüştük. Çünkü buna ilişkin birçok sıkıntılı durum yaşanabilmektedir. Toplantıda ayrıca ilimizdeki bazı mahallelerin dar sokakları konusunu ele aldık ve buna ilişkin sokakların genişletilmesi yollarını aradık.

DSC_4796 DSC_4787 DSC_4790 DSC_4795

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.