DOLAR
32,4895
EURO
34,9613
ALTIN
2.431,71
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH AY SENTETİK SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH AY SENTETİK SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay belediyemiz tarafından 5 adet okula kazandırılacak olan sentetik saha çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, beraberinde Park ve Bahçeler Müdürü Selçuk Yiğit’in de bulunduğu incelemelerde, yetkililerden bilgi aldı.
Çocuklarımız ve eğitime yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanan Bilecik Belediyesi, 5 adet okulda gerçekleştireceği sentetik saha çalışması ile çocuklar ve gençler daha güzel ortamlarda sportif aktivitelerini gerçekleştirme imkanı bulacak.
İncelemeler ile gerçekleştirilen sentetik sahası projeleri hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şunları söyledi:
”Her eğitim ve öğretim döneminde çocuklarımızı yeni ve güzel bir proje ile karşılayan Bilecik Belediyesi, eğitime vermiş olduğu önemi bir kez daha ortaya koydu. Öncelikle her okula bir çocuk parkı uygulamasından başlayarak, her okula akıllı tahta, her okulun bahçe tanzimi, eğitim setleri, ihtiyaç olan okullarımıza kütüphane veya laboratuvar, dini tesis alanı ve öğretmenler odalarının tanzimi gibi birçok çalışmayı, gerçekleştiren Bilecik Belediyesi çocuklarımızın sportif faaliyetlerini rahatlıkla ve daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmesi için bahçesi uygun olan 5 okulumuza sentetik saha projesini uygulamaya koyduk. İnşallah önümüzdeki süreçte de diğer okullarımıza da bu çalışmayı gerçekleştirmeye çalışacağız. Onların zararlı alışkanlıklar ile meşgul olmaları yerine sporla ve aktivitelerle buluşmasına katkı sağlamaya çalışacağız. Şu an ilk etapta, Bahçelievler Mahallesi’ndeki Malhun Hatun Okulu, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlkokulu ve TOKİ İlkokulu bahçesine sentetik saha kazandıracağız” dedi.
DSC_6710

DSC_6699

DSC_6701

DSC_6703

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.