DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Başkan Yağcı, 2014 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi’nin 2014 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

Şelale Park’ta yapılan basın açıklamasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Yağcı, 11 yıldır kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan Bilecik’e hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını ifade etti.

Kendilerine miras bırakılan topraklara hak ettiği hizmeti sunma çabası içinde olduklarını belirten Yağcı konuşmasında şunları söyledi, ” Başardıklarımız var, başaramadıklarımız var. Bunun karşısında da imkanlarımız var, imkansızlıklarımız var. Bunları hep bir çerçevede değerlendirmek istiyorum. Geçen 11 yıl çok önemli bir süre  günahıyla sevabıyla bu geçen süre içerisinde olan her şeyiyle Bilecik Belediye Başkanı olarak ben bu noktada kabulleniyorum. Çünkü gerçekten 11 yıl bir yönetim anlayışı noktasında icraatlarını istediğin gibi yapma konusunda önemli bir fırsat biz de bunu arkadaşlarımızla birlikte  en iyi şekilde kullanma çabası gayreti içerisindeyiz. Gerçekten coğrafyamızın zorluğuna, sıkıntılarına rağmen Bilecik bugün baktığımızda Türkiye ortalamasının üstünde bir alt yapı düzenine sahip.  TÜİK verilerine göre Bilecik alt yapıda 15. sırada yer alıyor. Bu Bilecik adına coğrafyası bu kadar  zor olan bir şehir adına ve 2004’lerde neredeyse bu konuların hiç biri yokken bu konuma gelmek Bilecik’in , Bilecikli hemşerilerimizin, hep birlikte gerçekleştirdiğimiz bir başarı olarak görüyorum. Belediye Başkanlığımız tarafından her metre karesinde Belediyemiz tarafından konulmuş bir taş, diktiğimiz bir ağaç mevcut. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz”

Toplantıya, Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.

a282 a193

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.