DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Başkan Vekili Tüfekçioğlu’ndan Helva İkramı

A+
A-

Başkan Vekili Tüfekçioğlu’ndan Helva İkramı

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Berat Kandili sebebiyle vatandaşlara helva ikram ederek kandillerini kutladı.

Bilecik Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla Kayıboyu Camisi ve Orhangazi Camisinde yatsı namazından sonra vatandaşlara helva dağıttı. Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu da Kayıboyu Camisine gelerek vatandaşlara helva ikram etti. Vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Berat Kandillerini kutlayan Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu; “Tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutluyorum. Umarım ülkemiz ve tüm dünya için bu zor ve kötü günler bir an önce geride kalır ve tüm vatandaşlarımızın güzel duaları kabul olur.” ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Tüfekçioğlu, vatandaşların kandilini kutladıktan ve helva ikramından sonra alandan ayrıldı. Vatandaşlar da etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve Bilecik Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.