DOLAR
32,2586
EURO
34,6951
ALTIN
2.402,27
BIST
10.276,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
23°C
Bilecik
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C

Başkan Vekili Subaşı Bilecik İçin Müjdeli Haberi Verdi

Başkan Vekili Subaşı Bilecik İçin Müjdeli Haberi Verdi

Başkan V. Şubaşı: Bilecik’te Asfaltlama Çalışmaları Önümüzdeki Hafta Başlayacak

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Ertuğrulgazi Mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, altyapı çalışmalarında asfaltlama aşamasının başlayacağı müjdesini verdi.

Bilecik’in yarım asırlık sorununa köklü çözümü beraberinde getiren altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, çalışmanın tamamlandığı alanlarda da asfaltlama çalışmaları önümüzdeki hafta başlayacak.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, yaptığı incelemede hem çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı hem de vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşlardan Başkan V. Subaşı’na Teşekkür

Ziyaretinde esnafın talep ve görüşlerini alan Başkan V. Subaşı’ya esnaf ve vatandaş teşekkür ederken, yapılan çalışmanın çok daha önceki yıllardan başlaması gerektiğini söyledi.

Vatandaş esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan V. Subaşı, ‘’Altyapı çalışmalarımız şu ana kadar belirlenen takvim doğrultusunda sorunsuz şekilde devam ediyor. Asfaltlama için ihale aşamasını beklememiz gerekiyordu. Yasal süresi içinde tüm işlemleri yaptık ve ihalemiz gerçekleştirildi. Çalışmayı yaptığımız alanların da fiziki olarak beklemesi ve alanın oturması gerekiyordu. Yeni mazgal ve kanalların çalışmalarını da yapıyoruz. Önümüzdeki hafta asfaltlama çalışmalarını başlatarak, vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtaracağız’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.