DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan V. Bakıcı’dan Güneş Spora Malzeme Desteği

Başkan V. Bakıcı’dan Güneş Spora Malzeme Desteği

  Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI Güneşspor Kulübünü ziyaret ederek malzeme yardımında bulundu.

Başkan V. BAKICI Yeni Mahalle’de bulunan Güneşspor Kulübüne gerçekleştirdiği ziyarette Kulüp Başkanı Ümit KÖK, Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri ve kulüp üyeleriyle görüşerek bir süre sohbet etti. AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri’nin de bulunduğu ziyarette spor kulübünün eksikleri ve sorunları görüşülerek fikir alış verişinde bulunuldu. Başkan V. BAKICI burada yaptığı konuşmasında amatör spor kulüplerinin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek “spor çocuklarımızı her türlü kötü alışkanlılardan koruyan ve onları disipline eden önemli bir aktivite. Bu gün spor yapmaları için destek verdiğimiz, teşvik ettiğimiz çocuklarımız yarın ünlü birer sporcu olabilirler. Yada öğrendikleri disiplin ile hayatta çok daha başarılı olabilirler” dedi.  Ardından  Güneşspor Kulübü’nde faaliyet gösteren futbol ve basketbol branşlarında eğitim gören öğrenciler için, eşofman takımı, spor ayakkabı, forma, tozluk ve antrenman topu gibi malzemeler ile satranç branşı için satranç takımı ve yardımcı malzemeleri, tae-kwon-do branşı için yelek, kask, yastık gibi yardımcı malzemeler ve tenis branşlarında eğitim gören öğrenciler için de raket ve çocuk raketi hediye edildi.

Kulüp Başkanı KÖK ziyaretin sonunda Başkan V. BAKICI’ya Güneşspor Forması hediye ederek Amatör spor kulüplerine verdiği destek için teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.