DOLAR
32,4936
EURO
34,9018
ALTIN
2.438,10
BIST
9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Başkan V. Bakıcı: ”Daha Güzel Bir Bozüyük İçin Yeşile Sahip Çıkmalıyız”

Başkan V. Bakıcı: ”Daha Güzel Bir Bozüyük İçin Yeşile Sahip Çıkmalıyız”

Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında yeşili korumanın bir insanlık görevi olduğunu vurguladı.

Başkan V. BAKICI mesajında; “Bilinçsiz tüketim ve duyarsızlık sonucu, ormanlarımız gün geçtikçe azalıyor. Bu durum hem insan sağlığına, hem de ülke ekonomisine zarar veriyor. Ormanlar dünyanın ve ülkemizin en önemli servetleri. Hızla artan dünya nüfusu ve sanayileşme sonucu çevre ve orman alanlarının giderek tahrip edilmesi beraberinde küresel ısınmayla birlikte toprak kaymaları, seller ve orman yangınları gibi felaketler ülkemizi ve tüm dünyayı tehdit eden bir duruma geldi. İnsanların yaşadığı dünyaya karşı en büyük sorumluluklarından biri de orman alanlarını koruyup çoğaltmak” dedi.  “Daha güzel bir Bozüyük için yeşile sahip çıkmalı, elimizden geldiği kadar ağaç dikmeliyiz” diyen Başkan V. BAKICI; Bozüyük Belediyesi olarak; ilçenin daha yeşil, daha güzel ve daha sağlıklı olması için mevcut yeşil alanların bakımına, yeni yeşil alanların oluşturulmasına ve fidan dikimine öncelik verdiklerini söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.