Başkan Subaşı Hamsu Köprüsü’ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Subaşı Hamsu Köprüsü’ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Hamsu Köprüsü çalışmalarını yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.
Başkan Subaşı’ya incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Bilen Gökten ve birim müdürleri eşlik etti. Çalışmaların ilerleyişini kontrol eden Subaşı, köprü çevresinde belediye ekiplerince yürütülen çevre düzenleme çalışmalarını da gözlemledi.
İnceleme sırasında bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Subaşı, şu ifadeleri kullandı:
“Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Hamsu Köprüsü’nde sürdürülen çalışmalar ile belediyemizce eş zamanlı olarak bölgede yapılan çevre düzenlemelerini yerinde inceledik. Ardından esnafımızı ziyaret ederek taleplerini, önerilerini ve ihtiyaçlarını dinledik.”
Yorumlar