DOLAR
32,4274
EURO
34,4660
ALTIN
2.487,54
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
30°C
Bilecik
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
15°C

Başkan Selim Yağcı’ya Büyük İlgi

Başkan Selim Yağcı’ya Büyük İlgi

Seçim çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet ve İstiklal Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Selim Yağcı’ya mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Başkanı ve AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı, mahalle sakinleri ile yaptığı sohbette şunları ifade etti:

”Cumhuriyet ve İstiklal Mahallelerimiz, şehrimizin kadim ve değerli iki mahallesidir. Bu mahallelerimiz şehrimizin en köklü ve en eski yerleşim yerlerindendir. Bunun için, bizler bu mahallelerimize her zaman önem verip, değer katmak var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” Şehrin merkezine yeni yapılacak meydanlar, otoparklar, yeşil alanlar, dinlenme ve sosyal etkinlik alanlar ile bu mahallelerimizin, kentimizin gözde mekanlarından biri olacak” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, meclis üyeleri ve kadın kolları başkanlığı üyelerinden oluşan kalabalık heyet, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet ve İstiklal Mahallesi’nde vatandaş ve esnafı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen ziyaretlerde, vatandaşlara, belediye çalışmaları ve gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.