DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Selim Yağcı’nın Dünya Sağlık Günü Mesajı

Başkan Selim Yağcı’nın Dünya Sağlık Günü Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Dünya Sağlık Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Sağlık sisteminde ve tıp dünyasında meydana gelen değişiklikleri ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini bildiren Başkan Selim Yağcı, mesajında şunları aktardı:

”Sağlığın önemi ve insan hayatındaki etkisi her geçen gün bütün dünyada daha da anlaşılmaktadır. Ülkemizde de insanımızın hastanelerde kuyruk bekleme çilesi sona ermiş, gençlerimizinde bu mesleğe göstermiş olduğu ilgi sonrasında mevcut hekim ve sağlık çalışanı sayısı her geçen gün daha da artmıştır. Şunu çok iyi biliyoruz ki, başarılı sağlık hizmeti sunumu için asıl unsur sağlık hizmeti sunan insanlarımızdır. Sağlıklı bir gelecek oluşturulmasında emeği büyük olan sağlık çalışanlarımızı da bu anlamda hatırlıyoruz.  İnsanların en zor günlerinde, sabır ve tahammüllerinin en aza indiği zamanlarda onlara hizmet sunan bir mesleğin mensupları olarak her türlü takdiri hak eden sağlık çalışanlarımız da sağlıklı bir neslin meydana gelmesinde aktif rol oynamaktadırlar.

 

YAPTIĞIMIZ ESERLER SAĞLIKLI BİR TOPLUMUN OLUŞMASINA KATKI SAĞLAYACAK

 

Bilecik Belediyesi’nin sağlık alanında çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini ve yeni dönemde de güzel projelerin olduğunu mesajında aktaran Başkan Selim Yağcı, ”Hükümetimizin yurt çapında sağlık alanında yaptığı reform niteliğindeki yatırım ve hizmetler, bizleri ve vatandaşlarımızı son derece memnun etmektedir. Bilecik Belediyesi olarak, birçok mahallemizde ”112 Acil Sağlık Merkezleri” bulunuyor. Yeni dönem prajelerimiz arasında bulunan Sağlık Terapi Merkezimiz, sağlık alanında yapacağımız güzel bir çalışma olacak. Ayrıca Bilecik’e kazandırılacak olan yeni devlet hastanesi ile de şehrimiz insanının sağlık noktasındaki kalite standartları yükseltilmiş olacak.Yine sağlık alanında şehrimizdeki sağlık kuruluşları ile işbirliği içerisinde sağlık alanındaki eğitimlere katkı sağlıyoruz.  Bilecik Belediyesinin sağlık alanında yaptığı güzel çalışmaların verdiği mutluluk dolu duygu ve düşüncelerle tüm insanlığın Dünya Sağlık Günü’nü” kutluyor, sağlıklı bir gelecek temenni ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.