DOLAR
32,5093
EURO
34,9403
ALTIN
2.433,27
BIST
9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Başkan Selim Yağcı’dan Hürriyet Mahallesi’ne Müjdeler Yağdı

Başkan Selim Yağcı’dan Hürriyet Mahallesi’ne Müjdeler Yağdı

Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan 2014 Yılı Projeleri

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Komşularımla Buluşuyorum” etkinliğinde yaptığı konuşmada, Bilecik ve Hürriyet Mahallesi için yeni müjdeler verdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak, hemşerilerimizin eğlencesine ortak oldu.

Programdaki konuşmasında, birlik, beraberlik ve sevgiye değinen Başkanımız Selim Yağcı, düzenlenen program ile komşular arasındaki tanışmayı ve kaynaşmayı sağladıklarını belirtti. Etkinliği düzenlemelerinin amacının, mahallelerde yaşayan kadınları bir araya getirerek, aralarındaki komşuluk kültürünün gelişmesini sağlamak olduğunu belirten Başkanımız Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Her programda belirttiğimiz gibi, bu etkinliği düzenlememizin amacı, komşularımız arasındaki tanışmayı ve kaynaşmayı sağlamaktır. Böylece insanlarımız arasındaki komşuluk ilişkileri pekiştirilmiş oluyor. Bayan kardeşlerimiz, ayrıca burada belediye çalışmalarımız hakkında da bilgi sahibi olarak fikir belirtme imkanı elde ediyorlar. Bilecik Belediyesi olarak bu etkinliğe önem veriyoruz. Öte yandan kadınlarımıza çok önem veriyoruz ve onların görüşleri biz belediyeciler için çok önemlidir. Bayan kardeşlerimizle böyle etkinliklerle bir araya gelerek hem onların isteklerini dinliyoruz, hem de şehir için neler yapabileceğimizin fikrini almış oluyoruz.”

BAŞKAN SELİM YAĞCI’DAN HÜRRİYET MAHALLESİ’NE MÜJDELER YAĞDI

Bilecik’e birçok eser kazandıracaklarını dile getiren Başkan Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:
”Hamsu Köprüsü ile Şeyh Edebali Türbesi’ni, Şeyh Edebali Türbesi ile Kent Ormanı’nı yapacağımız teleferik projesiyle birleştireceğiz. Bu proje ile Bilecik’in turizm pastasından daha fazla pay almasını sağlamış olacağız. Yine Hamsu Projesi kapsamında Hürriyet ve Cumhuriyet mahallelerini ikinci bir köprü ile bağlayacağız. Cumhuriyet ve İstiklal Mahallesi’ned bulunan Ana Çocuk Spor ve Yaşam Merkezlerinden bir diğerini Hürriyet Mahallesi’ne, yapacağız. Yine dev projelerimizden biri olarak, Bilecik’in en büyük lunaparkını, Hürriyet Mahallesi’ne yapacağız. Kuruluş ve Kurtuluş’un şehri olmakla gurur duyduğumuz şehrimizde Osmanlı kültürünü canlandırma adına ”Osmanlı Hamamı” projesini gerçekleştirerek, siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Ayrıca, Hürriyet Mahallesi’nde bir sağlık ocağı ve engelli çocuklarımız için ‘Su Terapi Salonu’ projesini hayata geçirerek, sizlere ve Bilecik’e olan sevdamızı bir kez daha göstereceğiz’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Bilecik ve mahalleleri için şu ana kadar birçok güzel projeler gerçekleştirdiklerini ve bunun da mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

”Hürriyet Mahallemize de önem veriyoruz ve buradaki sakinlerimizi seviyoruz. Şu ana kadar bu mahallemize birçok güzel eserler kazandırdık. Şehrimizde olduğu gibi bu mahallemizin de bütün cadde ve sokaklarını asfalt ve parke taşıyla yeniden düzenledik. Bu mahallemize en büyük cami ve okul kazandırarak, burada yaşayan hemşerilerimize olan hizmetkarlık görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Yine bu mahallemizde yaptığımız ‘Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Alanı’ ile mahallemize ayrı bir renk kazandırmış olduk. Bu yaptığımız projeler bundan sonraki yapacağımız çalışmaların teminatıdır. Bilecik ve Hürriyet Mahallesi’ne olan sevgimiz ve hizmetimiz hiç bitmeyecek.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.