DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
18°C
Bilecik
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Başkan Selim Yağcı Yeni Projeleri Anlattı

Başkan Selim Yağcı Yeni Projeleri Anlattı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Komşularımla Buluşuyorum” adlı etkinlikte yaptığı konuşmada, ”Osman Gazi, İstasyon ve Soğuksu Mahallelerinin Bilecik’in modern yüzü olacağını söyledi.

Osman Gazi, İstasyon ve Soğuksu Mahalle sakinlerinin bir araya gelerek, komşuluk ilişkilerini pekiştirdiği etkinliğe Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak, mahalle sakinlerimizin eğlencelerine ortak oldu.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Bilecik Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Selim Yağcı, etkinliğin birçok yönden faydalı sonuçlar meyadan getirdiğini söyledi.
Yapılan etkinlikte hemşerilerimizin Bilecik’e kazandırılan hizmetler hakkında bilgi sahibi olmasının önemine değinen Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi.

”Bu etkinlik, tüm Bilecik’in birlik ve beraberliğin göstergesidir. Yapılan bu programlar, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını arttıracaktır. Birbirimizle tanışıp, sevgi ve üzüntülerimizi paylaşmamıza imkan tanıyacaktır. Bilecik Belediyesi olarak böyle güzel bir buluşmaya ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Bilecik ve Bilecik halkına hizmet etmenin mutluluğunu her zaman yaşadıklarını dile getiren Başkan Selim Yağcı, TOKİ, İstasyon ve Soğuksu Mahalleleri için güzel haberler verdi.

Bir ilki daha gerçekleştirerek, Osman Gazi Mahallesi’ne bayanlar kıraathanesi yapacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Selim Yağcı, konuşmasına şöyle devam etti:

”Bilecik Belediyesi olarak bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Osman Gazi Mahallemize bayan kardeşlerimiz için bir kıraathane yapıyoruz. Bayan kardeşlerimiz burada kendi yaptıkları ev ürünlerini getirerek, birlikte paylaşacaklar. Mahalle sakinlerimiz bu mekanlarda, birbirlerini tanıyıp kaynaşma fırsatı bulacakları gibi aralarındaki yardımlaşma ve komşuluk bağları da güçlenmiş olacak.

Osman Gazi, İstasyon ve Soğuksu mahallelerinde gerçekleştirilecek projeler ile bu bölgeye canlılık geleceğini sözlerine ekleyen Başkan Selim Yağcı, ”Öte yandan bu mahallelerimizin bulunduğu bölgede yaptığımız Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Atık Su Arıtma Tesisleri bu mahallelerimizi daha çok tercih edilir kılacaktır. Bilecik Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali de yine bu mahallelerimizin olduğu bölgede gerçekleştireceğimiz dev bir eser olacak. Otogar’dan bu mahallelerimizin bulunduğu uygun bir noktayı, viyadükle bağlayarak, bu mahallelerimizin aynı zamanda Bilecik merkez ile çevre yolu arasında bir köprü vazifesi görmesini sağlayacağız. Yine İstasyon Mahallemize yapılacak olan Hızlı Tren Garı büyük hizmetler verecek ve bu bölgelerimizi cazip hale getirecektir. Çocuklarımızın okullarına daha rahat ve kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için yaya alt geçidi projesini gerçekleştireceğiz.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’te spor ve gençliğe büyük önem verdiklerini belirterek, bu alanda birçok büyük projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Selim Yağcı, Karasu Yaşam Adası projesi kapsamında yapılacak 10 bin kişilik stadyumun Bilecik ve bu mahallelerimizi daha da tercih edilir kılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, etkinlikte Bilecik’te oturan bayan hemşerilerimiz için ayrıca bir müjde verdi. Kadınların toplumda yer almasının önemine değinen Başkan Selim Yağcı, yine onların ev ekonomisi ve çalışma hayatında da önemli yerlerde olmasının gerekli olduğunu belirterek, ”Bilecik Belediyesi olarak, bayan kardeşlerimiz için güzel çalışmalar ve projeler gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri de bayan kardeşlerimiz evlerinde hem ev işlerini yaparken, çocuklarını büyütürken bir yandan da ev ekonomisine katkıda bulunmasını istiyoruz. Bu kapsamda bayan kardeşlerimiz yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri satabilecekleri ”Sultaneli Çarşısı’nı en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Buralarda aynı zamanda bayan kardeşlerimiz için güzel kafeteryalar da bulunacak. Yapılacak çalışma ile bayan kardeşlerimiz vakitlerini iyi değerlendirmelerinin yanı sıra ev ekonomisine de çok güzel katkıda bulunmuş olacaklardır” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, Başkanımız Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı’nın katılımcılar arasında yapılan çekilişte, hediyelerini kazananlara ödüllerini vermesi ve düzenlenen konserle son buldu.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.