DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BAŞKAN SELİM YAĞCI: ”TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ŞEHRİ BİLECİK OLACAK, EN MUTLU İNSANLARI BİLECİK’TE YAŞAYACAK”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Türkiye’nin en güzel şehri Bilecik olacak, en mutlu insanları Bilecik’te yaşayacak. Bizim iddiamız budur” dedi.

Başkan Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları sertifika töreninde yaptığı konuşmada, çocuklar müjdeler verdi.

Bilecik’in geleceğinin çok parlak olduğuna vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, programı kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde incelediğini dile getirerek, şunları söyledi:

”Bilecik Belediyesi Şehirler arası Otobüs Terminali, Atık Su Arıtma Tesisi, Kent Müzesi ve Edebali Türbesi’nin olduğu bölgede yapımı devam eden Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi projelerini yerinde inceledim. Gerçekten, önceden hayal dahi edemediğimiz, birçok projeyi gerçekleştiriyoruz. Sadece otogar alanımızın kapsadığı alan, 50 dönümlük bir alandan oluşuyor. Bitirildiğinde gerçekten Türkiye’nin parmakla işaret edileceği bir eser olacak. Bunu niçin söylüyorum. Gururlanmak için söylemiyorum. Bizim de bu tür güzel eserleri ortaya koyabileceğimizi göstermek için söylüyorum. Bizim hiçbir eksiğimiz yok. Bize lazım olan ise birlik ve beraberliğimizdir. Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman, bizim Bilecik olarak yapamayacağımız hiçbir çalışma yok. Bunları başardık, başaracağız. Türkiye’nin en güzel otogarı bizde olacak, en güzel kongre ve kültür merkezleri bizde olacak, en güzel spor tesisleri bizde olcak. Türkiye’nin en güzel şehri Bilecik olacak, en mutlu insanları Bilecik’te yaşayacak. İddiamız bu. Bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın da her zaman teminatı oldu. Birlik ve beraberli içinde olalım. Çocuklarımız ile huzurlu bir şekilde yaşayalım diyorum.

BAŞKAN SELİM YAĞCI’DAN ÇOCUKLARA MÜJDELER

”Çocuklar, önümüzdeki süreç içerisinde, eğitim, bilim ve deney merkezi yapmaya ve içinde birlikte uzaya gitmeye var mısınız? İnşallah. Bakın ona ilişkin olarak Bakanımızla da görüştüm. Benim 2004 yılından itibaren hayalim olan bir projem var. Bilecik’in en yüksek tepesine eğitim, bilim ve deney merkezi yapacağız. İçerisinde yapılacak projelerle inşallah çok daha güzel olacak. Peki günümüzde hepimizin içini acıtan ve yaralayan trafik kazalarına karşılık, olarak, bunları engelleme adına, trafik kurallarının öğrenilebileceği büyük bir lunaparka var mısınız? İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin en kapsamlısı, en özeli amfi tiyatroları da içinde olan sizlere trafik eğitimi verirken, sizlerin eğleneceği büyük bir projeyi gerçekleştireceğiz. Burada akülü arabalarla yarışlar yapacak, trafik kurallarını uygulayarak, öğrenmiş olacaksınız.

BİLECİK’E BÜYÜK BİR LUNAPARK

Bilecik’e yakışır büyük bir lunaparkı çocuklara armağan edeceklerini dile getiren Başkan Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

DSC_0157 DSC_0160 DSC_0162 DSC_0189

TRAFİK lunapark EĞİTİM BİLİM DENEY 25-BİLGİ EVİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.