DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Başkan Selim Yağcı Mazbatasını Nasıl Aldı

Başkan Selim Yağcı Mazbatasını Nasıl Aldı

AK Parti’den yeniden Bilecik Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Selim Yağcı, mazbatasını alarak göreve başladı.

Hemşehrilerimiz tarafından 30 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde kendisine tekrar Bilecik’e hizmet etme fırsatı bulan Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, belediye meclis üyeleri ve bir grup partiliyle İl Seçim Kuruluna giderek, mazbatasını aldı.

Düzenlenen kortej yürüyüşü ile Adliye Sarayı’na giden ve burada büyük bir kalabalık tarafından çiçeklerle karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, mazbatasını aldı.

Burada, kısa bir konuşma yapan Başkan Selim Yağcı, Bilecik’te güzel bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek, bütün siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti. Görev için mazbatalarının aldıklarını, artık hizmet zamanı olduğunu vurgulayan Başkan Selim Yağcı, seçim sürecinde büyük bir emek harcayan Seçim Kurulu çalışanlarına teşekkür ederek, çiçek taktim etti.

Adliye Sarayı’ndaki mazbata tesliminden sonra, Bilecik Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde, Tevfik Bey Caddesi üzerinden halkı selamlayarak, Bilecik Belediye Binası’na yürüyen Başra Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada, bu memleketi, diyarı imar ve ihya etme yolculuğunda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıkılan ayrıcalıklı, özel yolculukta, Bilecik’te bir ilki gerçekleştirerek üçüncü dönemde de, AK düşüncenin, AK Parti belediyecilik anlayışının, Kuruluş ve Kurtuluşun beşiği olan bu topraklarda yeniden devam edecek olmasının ve bunu gerçekleştirecek insanlardan biri olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Belediye Binası önünde gerçekleştirdiği konuşmada, ‘Bizim sevdamız, heyecanımız, aşkımız var bu memlekete” dedik. “Bizim hedeflerimiz bitmedi, bitmeyecek” ifadelerini kullanan Başkan Selim Yağcı, ‘Marka Şehir’ Bilecik’i oluşturmak için durmadan çalışacaklarını belirterek, şunları söyledi:

”Bizler, bu memlekete hizmet yolunda gerçekten gönlümüze, yolumuzun hak yolu olduğuna inanıyoruz. Birileri dua seansları yaptı, birileri çamur seansları, iftira seansları yaptı. Ama biz ne dedik; “Doğru olan, hak yolunda olan devamlı kazanır” dedik, Türkiye’de de Bilecik’te de hep doğru, hem gönlü hem yolu hak olanlar kazanmıştır. “Bizim sevdamız, heyecanımız, aşkımız var bu memlekete” dedik. “Bizim hedeflerimiz bitmedi, bitmeyecek” dedik. Hep arzu ediyoruz, neye arzu ediyoruz. Bu memleketin, diyarın, Kuruluş ve Kurtuluşun beşiği olan bu güzide toprakların, hak ettiği yere, değere ulaşmasını arzu ediyoruz. Bizim yolumuz, ayrılık, kin, nefret, nifak yolu değil, bizim yolumuz, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik yolu, bu topraklara, millete hakkıyla hizmet etme yoludur. Onun için gururluyuz, azimliyiz, inançlıyız. Dünden daha dimdik ayaktayız, dünden daha vakarlıyız.”

Bilecik’te yeni bir dönemin başladığını sözlerine ekleyen Başkan Selim Yağcı sözlerini şöyle tamamladı:

”Bilecik’te bazı şeyler eskisi gibi olmayacak. Bilecik’te yeni bir dönem başlıyor. İnşaallah, 10 yıllık deneyimimizi iyilik noktasında da kullanacağız, düzenleme ve tanzim noktasında da kullanacağız. Şehrimizi, medeniyet yolculuğuna hazırlarken, eksikliklerimiz gidereceğiz. Önümüzdeki yüzyıl, Türklerin asrı olacak diyoruz. Ama hangi Türklerin asrı olacak. Hak yolunda çalışan, mücadala eden, gayret gösteren, birlik, beraberlik kardeşlik içerisinde çalışan Türklerin asrı olacak diyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın. Hizmetimiz daim, günümüz aydın, geleceğimiz aydınlıklarla, mutluluklarla dolu olsun diyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Başkan Selim Yağcı, seçim çalışmalarında kendisiyle birlikte çalışan ve emek harcayan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Belediyenin bahçesinde düzenlenen mazbata töreninde, Başkan Selim Yağcı, bütün misafirlerle yapılan konuşmanın ve duaların ardından, vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.