DOLAR
32,3016
EURO
35,1544
ALTIN
2.243,49
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Çok Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C

Başkan Şahin; Ya Seviyelerini Yükseltecekler Ya Da Susacaklar

Başkan Şahin; Ya Seviyelerini Yükseltecekler Ya Da Susacaklar. Belediye Başkanı Semih Şahin, son günlerde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses hakkında yerel ve ulusal basında yer alan haber ve ifadelere ilişkin basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında, söz konusu haber ve ifadeleri kınadığını belirten Başkan Şahin, şunları kaydetti:

“Yerel basında son günlerde AKP yöneticilerinin talihsiz ve seviye olarak oldukça düşük eleştirilerini gördüm, çok değerli Başkan Yardımcım Ahmet Gürses ile ilgili olarak. Aslında bakarsanız bu seviyeye inip konuşmak istemezdim. Fakat bu tek adam, biat kültürünün siyasi anlayışında atanmış kişilerin, seçimle gelmiş, halkın iradesiyle başarılı bir ittifak sonucu alın teriyle seçilmiş bir başkana, söylenebilecek sözler değil ve bu tür sözleri en son söyleyebilecek tek adam biat kültürünün siyasi anlayışındaki atanmış kişilerin konuşması, bana bu açıklamayı yapma gereği verdi. Bir kere öncelikle bu biat kültüründekiler bu işten bir şey anlayamaz. Bilsinler ki Bilecik Belediyesinde, benim başkan olduğum Bilecik Belediyesinde, çaycısından başkan yardımcısına kadar herkes bir bireydir ve alnının teriyle burada çalışır. Benim çok başarılı bulduğum Sayın Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Gürses’e bu seviyesiz değerlendirmelerin hiçbirini kabul etmiyorum. Bir de seçilerek, alnının teriyle bir yere gelmiş birinin, biat kültürünün insanları bu konuda herhangi bir yorum bile yapamazlar.” dedi.

Açıklamasında; “İttifak olarak ilk günden bu yana mükemmel bir uyum içinde çalışıyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz aynı şekilde, başladığımız ilk günden bu yana gayet uyumlu ve verimli çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizim yaptığımız bu başarılarımız bu seviyesiz eleştirilere maruz kalamaz, dikkate de almayız zaten. Dikkat alınacak bir eleştiri olursa biz dikkate alırız. Ama biat kültürünün siyasi anlayışının mümkün değil yapıcı bir eleştiri yapması. Çünkü onlar, biat etmesi gereken kişinin talimatlarıyla ne gerekiyorsa onu yapan atanmış kişilerdir. O yüzden biz halkın iradesiyle seçilerek buraya gelmiş kişiler olarak bunu dikkate almayız. Yani bunun için de arada yerel basını kullanma seviyesizliğine devam ederlerse bunu hiç saymayacağım. Çünkü biz burada ciddi bir iş yapıyoruz. Halkın onayıyla ezici bir çoğunlukla seçimi aldık ve gerçekleştirdiğimiz mükemmel bir ittifakla onları eze eze yendiğimiz bir seçimin artık onlarda rafine olmasını bekliyoruz. Bunu hazmedemiyorlar. Lütfen bunu hazmetsinler önce.”

Açıklamasının sonunda Bilecik’e katkı sunmak istiyorlarsa yapıcı eleştirilerde bulunsunlar sözlerine yer veren Başkan Şahin, “Biat kültüründen uzaklaşabilirlerse, pek mümkün de görmüyorum ben. Bilecik’e katkıda bulunmak istiyorlarsa, yapıcı eleştirilerde bulunsunlar. Gecesini gündüzüne katıp çalışan, başarılı genç ve seçilmiş başkan yardımcıma hiçbirinin bir sözcük söyleme hakkı yoktur. Bu konuşma ya da beyanatım da son olacak. Çünkü bir daha bu seviyeye inip hiçbiriyle konuşmam. Ya seviyelerini yükseltecekler ya da susacaklar. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.