DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Başkan Şahin Maske Dağıttı

Başkan Şahin Maske Dağıttı. Bilecik Belediyesi Kapalı Pazarda bir araya gelen dolmuş, taksi ve servis aracı sürücülerine maske dağıtan Belediye Başkanı Semih Şahin, halkımızı salgından korumak için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

İlimizde faaliyetine devam eden ticari taksi, dolmuş ve servis araçlarının her hafta dezenfekte edildiğini dile getiren Başkan Şahin, “Yaklaşık iki aydır, salgın ile mücadelemizi birçok alanda sürdürüyoruz. Ekiplerimiz bir yandan kurum ve kuruluş binaları, camiler, okullar, park ve bahçeler ile cadde ve sokaklarımızı dezenfekte ederken, diğer yandan ilgili birimlerimiz ev ev dolaşarak, vatandaşlarımıza maske ve dezenfektan dağıtıyor. Bizler de kapalı pazarda bir araya gelen sürücü arkadaşlarımıza maske dağıttık ve çalışmalar hakkında bilgi verdik. Hep birlikte bu zorlu günleri atlatacağımızı düşünüyorum. 5 haftadır süren çalışmalarla toplamda 350 aracın dezenfekte edildiği çalışmalarımız, Şoförler Odası ile işbirliği dahilinde devam edecektir.

Diğer yandan toplum sağlığı için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyor, bir an önce sağlıklı ve güzel günlerin gelmesini temenni ediyorum ve halkımızın evde kalmaya devam etmesini istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.