DOLAR
32,5056
EURO
34,5851
ALTIN
2.498,66
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Başkan Şahin, “Bilecik’i Kent Yapıyoruz”

Başkan Şahin, “Bilecik’i Kent Yapıyoruz”. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik’i kent yapıyoruz, bir yerin köy değil şehir olmasının en büyük göstergesi altyapısıdır dedi.

Şehir merkezinde devam eden altyapı çalışmalarını Danışmanları Selçuk Erdağı ve Rafet Özbek ile inceleyen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, her yağmurda vatandaşların çilesi haline gelen altyapı sorununa ilişkin, bu dönem tüm altyapı sorununun, rastgele yapılan tüm altyapıyı, normal hali neyi gerektiriyorsa, modern kentlerdeki olan şekliyle tüm altyapı sorununun çözüleceğini söyledi.

Bilecik’in şu an sahip olduğu altyapının yetersiz ve düzgün olmadığına vurgu yapan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, şunları söyledi:

Bilecik kent yapmaya karar verdik ve şu ana kadar düzgün şekilde yapılmayan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görüldüğü üzere rastgele yapılan altyapıyı, normal hali neyi gerektiriyorsa ve modern kentlerde olan şekliyle tüm altyapısını yapmaya başlıyoruz. Bir yerin köy değil şehir olduğunun en iyi göstergesi altyapısının her yönüyle tamamlanmış olmasıdır. İşe başından başladık ve bütün Bilecik’in altyapısını düzenlemek adına çalışmalarımıza başladık. Hizmet dönemimizde bütün altyapı sorunlarını çözmüş olacağız.

Çalışmamızın ilk etabı olarak Dedeoğlu Caddesi ile Şerifpaşa Camisinin alt kısmındaki Kültür Sitesi Parkının olduğu alanda başladık. Şu an ana kollektor yağmur suyu bağlantısı yapılıyor ve bu çalışma tamamlandıktan sonra ara bağlantılar yapılacak. Bu etap 1440 metrelik olup çalışmalar tüm hızıyla devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.