DOLAR
32,5316
EURO
34,9229
ALTIN
2.424,64
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN CAN’DAN SIFIR ATIK PROJESİNE TAM DESTEK GELDİ

BAŞKAN CAN’DAN SIFIR ATIK PROJESİNE TAM DESTEK GELDİ

Belediye Başkanı Nihat Can’ın Bilecik Belediyesi bünyesinde oluşturduğu Bilecik Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi (BİLTİM) çalışanları tarafından hazırlanan Pazar çantalarını ev ev dolaşarak, vatandaşlarımıza teslim ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kıymetli Eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde tüm yurdumuzda gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesine; Bilecik Belediyesi’nin katkısı olarak hazırlanan Pazar Çantaları vatandaşlarımıza teslim ediliyor.

Çevreci belediyecilik noktasında başarılı çalışmalara imza atan ilklerin şehri Bilecikte en temiz ve örnek projeleri uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi tarafından örnek bir çalışma daha yapıldı. Sıfır Atık Projesine katkı amacıyla, ‘’Dünyanın Kalbini Koruyalım’’ düşüncesi ile hazırlanan Pazar çantaları geri dönüşüm malzemelerinden üretildi.

Alışveriş merkezleri ve marketlerdeki poşet kullanımını azaltmak, çevreyi ve doğayı korumak amacıyla hazırlanan Pazar çantaları, Bilecik Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi çalışanları tarafından ev ev dolaşılarak teslim ediliyor.

‘’DÜNYANIN KALBİNİ KORUYALIM’’

Belediye Başkanı Nihat Can; gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’Bilecik Belediyesi olarak güzel ve anlamlı bir çalışmayı daha gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kıymetli Eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde tüm yurdumuzda gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesine; Bilecik Belediyesi’nin katkısı olarak hazırladığımız Pazar Çantalarını belediye bünyemizde kurduğumuz Bilecik Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi çalışanları tarafından vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. İnşallah bu şekilde bizler de sıfır atık projesine katkı sağlamakla birlikte daha yaşanabilir bir dünyayı oluşturmak adına üzerimize düşen görevi yerine getirmiş oluyoruz’’ ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.