DOLAR
32,5585
EURO
34,9459
ALTIN
2.442,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN CAN EMİTT FUARINDA BİLECİK’İ ANLATTI

Belediye Başkanı Nihat Can, 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP’da 23.’sü gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılarak Bilecik’imizin sahip olduğu değerleri ve güzellikleri; ulusal yayın organları aracılığıyla anlattı.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilimizin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri, sivil mimari örnekleri, geleneksel el sanatları ve ilimizin tatil noktaları Emitt Fuarında görücüye çıktı.

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, fuara katılarak; ilimize özgü el sanatları, yöresel lezzetlerinde  ayva lokumu, nar lokumu, helva ve bozamız ile Osmanlı şerbetini anlattı ve ikram etti.

Tüm yurdumuzda bilinen ve büyük bir beğeniyle takip edilen Pazaryeri ilçemiz Kınık Çömlekçiliğinin de görücüye çıkacağı fuarda Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan ve ilimiz hakkında bilgiler içeren dergi ve broşürler de dağıtıldı.

Belediye Başkanı Nihat Can; daha önceki fuarlarda olduğu gibi EMİTT Fuarında da sahip olduğu değerlerle göz dolduran Bilecik’i; Beyaz TV, Kanal Avrupa, TV 58, Tek Rumeli TV ve TV 8,5’e anlattı.

Bilecik standında konuklarımızı ağırlayarak, şehrimiz hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Dirilişin Şehri Bilecik’imiz çok şükür her yerde kendi adından en güzel şekilde söz ettiriyor. İstanbul Büyükçekmece TÜYAP’da 23.’sü gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’te Bilecik standımızı ziyaret ettik.
Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ilimizin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri, geleneksel el sanatları ve ilimizin tatil noktaları tanıtılarak, Bilecik ve ilçelerinin güzellikleri fuarda yer aldı.
Şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızı şehrimize davet ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Fuara katılan diğer şehir stantlarını da ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizi anlatırken aynı zamanda diğer şehirlerin güzellikleri hakkında bilgi aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.