DOLAR
32,5687
EURO
34,9734
ALTIN
2.424,93
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Başkan Bakkalcıoğlu Dodurgalılar Derneğini Ziyaret Etti

Başkan Bakkalcıoğlu Dodurgalılar Derneğini Ziyaret Etti. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, dernek ziyaretleri kapsamında Dodurgalılar Derneği’ni ziyaret ederek Dodurgalı hemşehrileri ile bir araya geldi.

Ziyarette Dernek Başkanı Mustafa Küplü misafirlerine hitaben yaptığı konuşmada Başkan Bakkalcıoğlu’na dernek faaliyetlerine katkıları nedeniyle teşekkür ederek derneğin 1993 yılında Dodurga’nın ileri gelen büyükleri tarafından örf, adet, gelenek ve göreneklerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına Bozüyük’te kurulduğunu anlattı ve derneğin varlığını yapılan faaliyetler, dayanışma geceleri, doğa yürüyüşleri, balık tutma yarışları ile bunlara benzer irili ufaklı faaliyetler ile sürdürmeye çalıştıklarını söyledi.

Ardından söz alan Başkan Bakkalcıoğlu “Dodurga bizim için çok kıymetli bir yer. Bakın Bozüyük Belediyesi’nin bir tane beldesi var o da Dodurga, kala kala bir tek Dodurga kaldı. Çok değerli, sizler çok değerlisiniz. Biz bunun bilinci içerisindeyiz. Her aşamada bir çağrı aldığımızda her an hem Derneğimizin hem Dodurgalıların yanında olduk zaten. Buraya geldiğim için çok memnunum, çok mutluyum.” dedi. Ardından Bozüyük’te yaşayan Dodurgalı vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen belediye başkanı, göreve geldikleri günden itibaren gerçekleştirdikleri faaliyetleri, yeni uygulamaları ve projelerini anlattı, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu ile kendisinin de yer aldığı, Çortuk Camii’nin açılışı ile ilgili bir anı fotoğrafı da paylaşıldı. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, kendilerini ağırladıkları için Dernek Başkanı Mustafa Küplü’ye ve Dodurgalı hemşehrilerine teşekkür etti. Dernek Başkanı Küplü Başkan Bakkalcıoğlu’na ziyaretin anısına plaket ve Dodurga kitabı hediye ederken Dodurga kitabı diğer misafirlere de hediye edildi.

Ziyarete Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun yanı sıra CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak, Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Elmas ve Osman Çetin, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, dernek başkanı Mustafa Küplü, dernek yönetimi ve çok sayıda dernek üyeleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Gecenin sonunda ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu “CHP İlçe Başkanımız, İYİ Parti İlçe Başkanımız, İl Genel Meclisi üyelerimiz Hüseyin Elmas ve Osman Çetin, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte Dodurgalılar Derneğimizin davetine icabet ettik. Resmiyet ve siyasetten uzak, dostane bir sohbetin yaşandığı güzel bir gecede, bizde hemşehrilerimizin sorularını yanıtlama, önerilerini dinleme fırsatı bulduk. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatırken, yaşanan olumlu gelişmeleri veya olumsuzlukları anlattık.” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.