DOLAR
32,5047
EURO
34,5967
ALTIN
2.492,34
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

BAŞKAN BAKICI’DAN ÖĞRENCİLERE TATİL HEDİYESİ; 47 BİN KİTAP

BAŞKAN BAKICI’DAN ÖĞRENCİLERE TATİL HEDİYESİ; 47 BİN KİTAP

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Bekir Aral İlkokulu’nu ve Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin sömestr tatilini güzel bir biçimde değerlendirebilmeleri amacıyla kitap dağıttı.

Bozüyük Belediyesi tarafından ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine 45 bin adet hikâye kitabı, üniversite sınavlarına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine 2 bin adet deneme sınavı kitapçığı dağıtıldı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ilk olarak Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek YGS sınavına hazırlanan son sınıf öğrencilerine deneme sınavı kitabı dağıttı. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan BAKICI üniversiteye giriş sınavlarının gençlerin hayatında önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek “Geleceğinize yön verecek bu sınavda sizlere bizlerin de katkısı olsun istedik. İnşallah hayal ettiğiniz üniversite ve dilediğiniz mesleğe kavuşursunuz” diyerek öğrencilere başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis ÇELİK’in de bulunduğu ziyarette Başkan BAKICI Okul Müdürü Murat AKGÜNDÜZ ile de bir süre görüşerek sohbet etti. Ardından Bekir Aral İlkokulu’na geçen Başkan BAKICI burada da ilkokul 1, 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerine 10’ar kitaptan oluşan setler halinde hazırlanan hikâye kitaplarını dağıttı. Burada öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan BAKICI’ya Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ’de eşlik etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan BAKICI öğrencilerin sömestr tatilini kitap okuyarak güzel bir biçimde değerlendirebilmeleri amacıyla hikâye kitabı hediye ettiklerini belirterek “dönem boyunca çok çalışıp yoruldunuz. Dinlenmeyi hak ettiniz. Tatilde bol bol dinlenip kitap okuyun. Okuma kitaplarınızda bizden size karne hediyesi ve tatil için güzel birer armağan olsun” dedi. Okulda son olarak beslenme saati yapan ana sınıfı öğrencilerine misafir olan Başkan BAKICI minik öğrencilerle birlikte sofra duası okudu. Minik öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan BAKICI onlara çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.