DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI’DAN ÇARŞI MAHALLE’YE KENTSEL DÖNÜŞÜM

BAŞKAN BAKICI’DAN ÇARŞI MAHALLE’YE KENTSEL DÖNÜŞÜM
Bozüyük Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen mahalle iftarlarının ikincisi Bozüyük Çarşı Mahalle Göçmen Camii önünde gerçekleşti.
Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören mahalle iftarında Besmele İlahi Grubu okuduğu ilahi ve kasidelerle Ramazan ruhunu vatandaşlarımıza yaşatırken, okunan kasideler ile gönülleri feth etti. Bozüyük’ün ilk yerleşim yeri olan ve en yoğun nüfusa sahip mahallesinde yapılan iftar programı birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yapıldı. İftar Programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi Emine BAKICI, Garnizon Komutanı Bkm. Binbaşı Alper KOÇ, Mahalle Muhtarı Bedri YAZ ve mahalle sakinleri katıldı. İftar öncesi vatandaşlar ile tek tek görüşen Başkan BAKICI, ezanın okunması ile orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. İftarın ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Allah hepimize sevdiklerimiz ile birlikte Ramazan bayramında da birlikte olmayı nasip etsin. Sizler bizlerle kurulan bu sofraları paylaşıyorsunuz, böyle güzel bir ortamı sağladığınız, katıldığınız için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Son zamanlarda yaşanan terör olaylarının üzüntüsünü içimizde hissediyoruz. Bu hainliklere inat burada bir arada orucumuzu açıyor, birlikte dualar ediyoruz” dedi. Konuşmasında Bozüyük için önemli bir proje olan Kentsel Dönüşüm Projesinin müjdesini veren Başkan BAKICI mahalle sakinlerine konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan BAKICI; “Kentsel dönüşüm çalışmalarımız mahallemiz için artık tamamlandı. Projeler şekillendi. Tek gayemiz Çarşı Mahallemizin en güzel şekilde olması ve burada yaşayan vatandaşlarımızın en iyi şekilde yaşamaları. Allah nasip ederse mahallemizin nasıl şekillendiği, bina kat yüksekliklerini, okul ve sosyal alanların yapısını ve bunun gibi tüm ayrıntıları sizlere anlatacağız. Alt yapı ile birlikte hızla çalışmaya başlayacağız. Ayrıca Köşkümüzün hemen arka kısmında Cumhurbaşkanı’mız tarafından onaylanan 1500 kişilik kapalı spor salonu çalışmalarımıza da başlayacağız. Bizler Bozüyük için Bozüyük’lü vatandaşlarımız için çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.
Programın sonunda Başkan BAKICI’nın eşi Emine BAKICI ve belediye personeli tarafından çocuklara pamuk şeker dağıtıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.