DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI’DAN ASKERLERE SENTETİK SAHA

BAŞKAN BAKICI’DAN ASKERLERE SENTETİK SAHA

Bozüyük Belediyesi tarafından Bozüyük 46. Mühimmat Depo Komutanlığı’na yaptırılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası törenle hizmete girdi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın “Her Mahalleye Spor Tesisi” yapımı projesi kapsamında 8 okulda ve genelde 11 mahalle’ye yapılan sentetik sahalar ve mini sahalar ile birlikte Garnizon Komutanlığı da unutulmadı. Garnizon Komutanlığı’nda askerler için yapılan sentetik yüzeyli çim saha düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine; Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay BOZDOĞAN, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, Belediye Başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, TSO Başkanı Buğra LEVENT, İl Sağlık Müdürü Yasin YILMAZ, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Burak ÖZTOP, Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Serkan Kadir KESKİN, İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Adem Özay CENGİZ, Belediye Meclis Üyeleri ve askerler katıldı. Kurban kesme merasimi ile başlayan tören programı açılış konuşmaları ile devam etti. İlk olarak konuşan
Garnizon Komutanı Bkm. Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Binbaşı Alper KOÇ, “Bölüğümüzde böyle bir ihtiyacımız vardı. Bu konuda Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’dan ricada bulunduk. Sağ olsun kendisi de bu konuda sözünü esirgemedi ve hiçbir masraftan kaçınmadı. Başkan yardımcılarımız ile birlikte ekibiyle bizim ihtiyacımız olan sentetik halı sahayı ön planda tutarak bize kazandırdılar. Şu anda doğuda özellikle Nusaybin’de, Şırnak’ta PKK terör örgütüyle büyük bir mücadele içerisindeyiz. Baktığınızda seçilmiş yerel belediyelerin devletin parasıyla, vatandaşın vergisiyle alınmış iş makinelerini terör örgütünün hizmetine sunduğunu ve böylelikle de asker, polis ve vatandaşımızın şehit olduğunu görmekteyiz. Ama diğer taraftan da polis, asker, jandarma, sağlıkçısıyla koordineli şekilde yapılan operasyonlardan da çok büyük başarılar elde ediyoruz. Bu da şunu gösteriyor ki devletteki başarılar kurumlar arasındaki iyi koordinasyon ve iyi ilişkiler olduğu sürece devam ediyor. Ben de Bozüyük şartlarında başta kaymakamlığımız olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarımız ile belediyemiz arasında iyi ilişkiler tesis edildiğini görüyorum. Bu bizlere mutluluk veriyor. Yaklaşık 3 yıldır Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmaları görüyor ve değişimi hissediyoruz. Bir ekip ruhuyla Bozüyük halkına verdiğiniz hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda Başkanımıza bizlere verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI ise “Bizim için öncelik sizlerin rahat ve huzurda olmasıdır. Bizler burada rahat ve huzurlu bir şekilde görev yapabiliyorsak bu sizlerin ve tüm güvenlik personelimizin verdiği güvenle meydana gelmektedir. Komutanımızın bizden böyle bir talebi oldu, biz de hiç tereddüt bile etmeden bu çalışmayı gerçekleştirdik. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bir ve beraber olduğumuz müddetçe güçlü Türkiye’yiz. Bizler bu bağlamda sizlerin yanınızda olarak moral ve motivasyonunuzu artırabiliyorsak bu bizim için mutluluk vericidir. Sentetik halı sahamızın hayırlı olmasını temenni ediyor, kazasız belasız bir şekilde iyi günlerde kullanmanızı diliyorum” dedi. Programın devamında 45.’inci Mühimmat Bölüğü Bölük Komutanı Bkm. Binbaşı Alper KOÇ tarafından Başkan BAKICI’ya teşekkür plaketi verildi. İlçe Müftüsü Selami BAĞCI tarafından yapılan dualar eşliğinde kurban kesilerek sentetik halı sahanın açılışı yapıldı. Açılış sonrasında protokol mensupları er ve erbaşlarla birlikte toplu halde karavanadan yemek yedi.
Bşk- Garnizon Sentetik Saha Açılışı 5

Bşk- Garnizon Sentetik Saha Açılışı 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.