DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
18°C
Bilecik
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

BAŞKAN BAKICI’DAN ANKARA ZİYARETLERİ

BAŞKAN BAKICI’DAN ANKARA ZİYARETLERİ

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Ankara’ya giderek Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR’i, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih DÖNMEZ’i ve Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan ERTEM’i ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ilk olarak Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR’i makamında ziyaret etti. Başkan BAKICI ve beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR Milletvekili ELDEMİR ile bir süre sohbet etti. Bozüyük’ün ihtiyaçları, eksikleri ve yeni yapılacak projeler hakkında görüş alış verişinde bulunulan görüşmenin sonunda ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Başkan BAKICI, Milletvekili ELDEMİR ve Başkan Yardımcısı ELDEMİR ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih DÖNMEZ’i ziyaret etti. Burada yapılan görüşmede de Bozüyük’ün enerji konusundaki sorunları masaya yatırılarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Başkan BAKICI ziyaretin sonunda Müsteşar DÖNMEZ’e günün anısına seramik tabak hediye etti.  Başkan BAKICI ve beraberindekiler son olarak Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan ERTEM’i makamında ziyaret etti. Hal Projesi ile ilgili yapılan görüşmelerin ardından Başkan BAKICI Genel Müdür ERTEM’e destekleri için teşekkür ederek seramik tabak hediye etti.

Başkan BAKICI Ankara ziyaretlerinin ardından bir değerlendirmede bulunarak “Ankara’dan güzel ilçemiz için olumlu geçen görüşmelerimizin ardından güzel vaadlerle dönüyoruz. Öncelikle Bilecik’imizin Ankara’daki sesi, Milletvekilimiz Sn. Halil ELDEMİR’i makamında ziyaret ettik. Ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı hemşerimiz Fatih DÖNMEZ Bey’i ziyaret ederek, ilçemizin enerji konusundaki sorunlarını istişare ettik. Son olarak da Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan ERTEM Bey’i makamında ziyaret ederek Hal Projesi üzerinde mutabakata vardık. Tüm hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.