DOLAR
32,3777
EURO
34,7303
ALTIN
2.428,16
BIST
9.967,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
20°C
Bilecik
20°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN BAKICI ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI her yıl Eylül ayının ilk haftası kutlanan “Zabıta Haftası” nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında Zabıta personelinin çok zor şartlar altında görev yaptıklarını kaydeden Başkan BAKICI; “ Zabıta Teşkilatımız halkımızın huzuru, sağlığı ve güvenliği için yaz-kış demeden, yağmur-çamur demeden 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Zabıta Teşkilatları belediyelerin vitrinidir. İlçemizde en ufak bir sorunda, ihtiyaçta Zabıtalarımız anında müdahale etmektedir. Bayram, tatil demeden, ailelerinden ayrı kalarak görevlerini yapmaktadırlar. Onların tebessümünü, onların cefakârca çalışmalarını vatandaşlarımız da takdir etmekte ve belediyemizin güler yüzü olarak yorumlamaktadırlar” dedi.

Mesajında ayrıca Belediye’de görev yapan tüm personelin olduğu gibi, zabıta personelinin de her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan BAKICI “Halkla iç içe ve halkın sorunlarının çözümünde önemli görevler üstlenen,  Belediyelerin kolluk kuvveti olarak da adlandırılan zabıtalarımızın Zabıta Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte huzurlu bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.