DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BAŞKAN BAKICI; “ÜLKEDEKİ İSTİKRARIN SÜRMESİ İÇİN HERKESE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

BAŞKAN BAKICI; “ÜLKEDEKİ İSTİKRARIN SÜRMESİ İÇİN HERKESE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR” 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI 1 Kasımda yapılacak genel seçimler öncesinde bir değerlendirme yaparak “ülkedeki istikrarın sürmesi için herkese büyük görev düşüyor” dedi.

Başkan BAKICI yaptığı değerlendirmede “AK Parti, son 13 yılda demokratik, sosyal ve ekonomik alanda önemli gelişmelere imza attı. Toplu konutta, ulaşımda ve enerji konusundaki attığı adımlara hepimiz şahit olduk. 13 yıllık iktidarı döneminde “istikrar” kavramıyla kendi ismini özdeşleştirmek için hem insanlara hem piyasalara güven verdi. Yalnızca ilçemize 3 yıllık zaman zarfında pek çok yatırım geldi. İlçemizin gelecek 50 yılına hitap edecek, tüm alt yapımızı yenileyeceğimiz Avrupa Birliği’nden hibe desteği aldığımız  Entegre Su Tesisi Projemiz yaklaşık 90 trilyona mal olurken 2016 yılının sonunda uygulamaya geçecektir. Bu yıl eğitim ve öğretime başlayacak üniversitemiz için 4 trilyonluk ödenek aldık. Orman ve Su İşleri Bakanlığı’mızın desteği ile yaklaşık 1 trilyona mal olan Kent Ormanımızı ilçemize kazandırdık. Bizi Ankara ve İstanbul’a bağlayan Yüksek Hızlı trenimiz için 15 trilyonluk bir yatırım yapılarak YHT istasyonumuz kuruldu. Yıllardır çürüyüp giden tarihi değerimiz Çolak İbrahim Bey Köşkümüzü Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan aldığımız 1 trilyonluk hibe desteği ile restore ederek ilçemize kazandırdık. Geçtiğimiz hafta Sayın Başbakan Yardımcımız Yalçın AKDOĞAN’ın katılımlarıyla hizmete sunduğumuz Metristepe Kültür Merkezi’miz için de yine Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızdan 1 trilyonluk destek aldık. Saraycık Caddesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan ve satışa sunulan 2. Etap TOKİ Konutları ile ilçemize yaklaşık 30 trilyon liralık bir yatırım yapıldı. AK Parti Hükümetinden aldığımız toplamda yaklaşık 142 trilyonluk yatırım ile ilçemizi daha ileriye taşıdık. Bu hizmetlerin gerçekleşmesindeki en büyük güç ise Milletimizin desteği oldu. İşte ülkemizdeki istikrarın sürmesi, Bilecik’imizin, Bozüyük’ümüzün daha da gelişip büyümesi için 1 Kasım Pazar günü herkese büyük görev düşüyor” dedi.

Değerlendirmesinde Türkiye’nin zorlu günleri geride bıraktığını belirten Başkan BAKICI “ Türkiye son 13 yılda önemli ve büyük mesafeler aldı. Darbe günlerini, koalisyon dönemlerini hiçbirimiz unutmadık. Rabbim ülkemize, milletimize bir daha o günleri yaşatmasın. Bir iki partiyi bırakın hükümet kurmak için 3 partinin bir araya gelmesi gerektiği günleri, bu koalisyon hükümetinden çıkan krizlerin ülkemize verdiği zararları hep birlikte gördük. Ne siyasi istikrar ne de ekonomik istikrar vardı. Çok şükür bunlar AK Parti iktidarı ile son buldu. Ülkemiz her alanda istikrarı yakaladı. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor” dedi.

Son olarak HDP’nin tavrına da değinen Başkan BAKICI “7 Haziran seçimleri öncesinde kendilerini demokrasi aşığı gibi tanıtıp ‘biz Kürt halkının temsilcisiyiz’ diye oy toplayan HDP’de bu süreç zarfında gerçek yüzünü göstermiştir. Terör örgütüyle birlikte hareket edip halkını korumak yerine öldüren ve bölücü bir anlayış içerisinde olduklarını tüm halkımız görmüştür” dedi. Ayrıca AK Parti olarak bütün adımları milletle beraber attıklarını belirten Başkan BAKICI “vatandaşlarımızın 1 Kasım günü istikrarın ya da koalisyonlu  hükümetlerin (kaoslu günlerin) tercihini yapacağının farkında olmalarını diliyor, seçimlerin ülkemiz, Bilecik’imiz ve Bozüyük’ümüz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.