DOLAR
32,4317
EURO
34,7477
ALTIN
2.441,58
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN BAKICI PROJELERİ YERİNDE İNCELİYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Yeşilkent Mahallesi sakinlerinin yıllardır beklediği Yeşilkent Parkı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bozüyük’te devam eden projeleri tek tek gezerek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Fatih BAKICI çalışmalar hakkında bilgi alıyor ve çalışmaları yerinde takip ediyor. Son olarak Yeşilkent Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden parkı ziyaret eden Başkan BAKICI, Başkan Yardımcıları ile birlikte incelemelerde bulundu. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan ve çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan BAKICI eksikler konusunda da gerekli uyarılarda bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Yeşilkent Mahallesi’nin orta kısmında bulunan ve 44 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımına başlanan park yapım çalışmalarında park alanının betonarme imalatlarının yaklaşık %99’luk bölümü tamamlandı.  Yeni bir yaşam merkezi olarak düşünülen ve çok amaçlı olarak projelendirilen parkın süs havuzunun fıskiye ve pompalarının da yapımı tamamlandı. Havuz içerisindeki taş kaplamaların yapımına başlanan çalışmalarda kısa bir süre içerisinde yürüyüş yollarının yapımına da başlanacağı öğrenildi. Bozüyük’te ilk kez yapılacak olan 1500 kişilik amfi tiyatronun da yer aldığı park alanının içerisinde ayrıca havuzun üzerinde iskele, kafeterya, engelli ve engelsiz çocuk oyun alanları, seyir tepesi, dinlenme alanları ve yeşil alanlar da yer alacak.

Bşk- Yeşilkent Parkı Devam Ediyor 1 Bşk- Yeşilkent Parkı Devam Ediyor 2 Bşk- Yeşilkent Parkı Devam Ediyor 3 Bşk- Yeşilkent Parkı Devam Ediyor 4 Bşk- Yeşilkent Parkı Devam Ediyor 5 Bşk- Yeşilkent Parkı Devam Ediyor 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.