DOLAR
32,5826
EURO
34,7975
ALTIN
2.513,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI PARKLARA YAPILAN TARTAN ZEMİN ÇALIŞMALARINDA

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ilçe genelinde 15 parkta daha uygulanacak olan oyun guruplarının zeminine tartan zemin yapılması çalışmalarına katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI Yeşilkent Mahallesi’nde Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu’nun yanında faaliyet gösteren çocuk oyun alanının zemin kaplama çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu. Görevli personele iyi çalışmalar dileyen Başkan BAKICI tartan zemin yapımı hakkında bilgi aldı. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan BAKICI devam eden park bahçelerin bakımı ve iyileştirilmesi çalışmaları ile hedeflerinin daha modern, daha kullanışlı ve daha güzel parklar ve oyun alanları olduğunu belirterek “Estetik bir görünümle birlikte yumuşaklık istediğimiz alanlara tartan zemin uyguluyoruz. Oldukça kullanışlı olan tartan zeminlerde çocuklarımız oyunları sırasında daha rahat, daha özgür hareket edebiliyor ve düştüklerinde meydana gelebilecek yaralanmalar daha az oluyor” dedi.

İlçe genelinde toplam 8 mahallede 15 parka uygulanacak tartan zemin için öncelikle oyun guruplarının zeminlerine beton atılarak tartan zemin yapımı için hazır hale getirilmişti.

Bşk- Parklarda Tartan Zemin Yapım Çalışmalarında 1 Bşk- Parklarda Tartan Zemin Yapım Çalışmalarında 2 Bşk- Parklarda Tartan Zemin Yapım Çalışmalarında 3 Bşk- Parklarda Tartan Zemin Yapım Çalışmalarında 7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.