DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI OSMAN GAZİ PARKI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN BAKICI OSMAN GAZİ PARKI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI yapım çalışmaları devam eden Osman Gazi Parkı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin üzerinde titizlikle çalıştığı Osman Gazi Parkı projesinde sona gelinirken park alanını ziyaret eden Başkan BAKICI görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Park alanını dolaşarak incelemelerde bulunan Başkan BAKICI çalışan personele işlerinde kolaylıklar diledi. Ayrıca tespit ettiği eksiklerin giderilmesi konusunda talimatlar veren Başkan BAKICI “İlçe genelinde başlattığımız yeşil alan ve park seferberliğinde bir çalışmamız daha sonlanmak üzere. Eski Flamingo Parkı yeni yüzüyle geçmişini unutturacak. Mevcut ağaçların tamamının korunduğu, yeşil alan düzenlemesinin mevcuda göre şekillendirildiği, eskiye nazaran çok daha modern ve güzel bir görünüme kavuşanparkımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Kasımpaşa Mahallesi Eczacıbaşı Bulvarı ile kanal boyu arasında bulunan Osman Gazi Parkı’ndaki yapım çalışmalarında sona gelinirken farklı bir konsept oluşturularak projelendirilen parkta gemi görünümlü kafeterya ile havuz üzerine yapılan oturma alanları daha şimdiden vatandaşlar arasında büyük bir ilgi uyandırıyor. Park alanında yapılan çim serme, bitkilendirme ve renkli çiçek dikimleriyle oluşturulan çiçek şelalesi gibi modern peyzaj düzenlemeleri de göz dolduruyor.

Osmangazi Parkı Başkan Ziyaret 9 Osmangazi Parkı Başkan Ziyaret 3 Osmangazi Parkı Başkan Ziyaret 7 Osmangazi Parkı Başkan Ziyaret 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.