DOLAR
32,5691
EURO
34,7564
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BAŞKAN BAKICI “ OLMASI GEREKEN ÇOCUKLARIMIZIN İYİ BİR EĞİTİM ALMASI”

BAŞKAN BAKICI  “ OLMASI GEREKEN ÇOCUKLARIMIZIN İYİ BİR EĞİTİM ALMASI”

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Zafer İlkokulu öğrenci velileri tarafından düzenlenen Okul Aile Birliği Toplantısına katıldı.

Bozüyük’te Yediler Mahallesi’nde faaliyet gösteren Zafer İlkokulu’nun Okul Aile Birliği Toplantısı Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nun spor salonunda yapıldı. Toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Okul Müdürü, öğretmenler, Okul Aile Birliği ve öğrenci velileri katıldı. Öğretmen ve velilerin karşılıklı istek ve taleplerinin konuşulduğu toplantıda öğrenci velilerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Biz bu akşam buraya protokol konuşması yapmak için gelmedik. Önemli olan çocuklarımızın geleceği ile ilgili bazı konuları konuşmaya ve yapmamız gereken, bizden beklenen talepleri almaya geldik” dedi. Yerel yönetim olarak her zaman ‘biz desteği verelim, başarıları öğrencilerimizden bekleyelim’ düşüncesi ile hareket ettiklerini belirten Başkan BAKICI “Buraya geldiysek sizlerle istişare edelim diye geldik. Sizlerden gelecek olan taleplerle bu okulu güzelleştirelim istiyoruz. Çocuklarımızın başarılarını arttırabilmek için ihtiyaçları neyse bizim için kapılar sonuna kadar açık, buyursunlar gelsinler. Proje mi geliştirilecek? proje yapalım. Gönlümden geçen velilerimizin bizden talep etmesi. İster mahallemiz, ister okulumuz olsun, bizler sizlerin çocukları için, geleceğimiz için birlikteyiz. Çocuklarımız hiçbir şeyden mahrum kalmasın, okulları özel okul gibi olsun istiyoruz. Sizlerin ödemiş olduğu su paraları, emlak vergileri olmak üzere biz yatırımlarımızı tekrar sizlere geri döndürmeye çalışıyoruz. Olması gereken çocuklarımızın iyi bir eğitim alması” dedi.

Soru ve cevap şeklinde karşılıklı düşüncelerin aktarıldığı toplantıda ayrıca bir öğrenci 12 Mart İstiklal Marşı’mızın kabulünün 94. Yıl dönümü ve İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle İstiklal Marşımızın 10 kıtasını okuyarak büyük alkış aldı.

Bşk- Zafer İlkokulu Veli Toplantısı 5_resized Bşk- Zafer İlkokulu Veli Toplantısı 2_resized Bşk- Zafer İlkokulu Veli Toplantısı 3_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.