DOLAR
32,3656
EURO
35,1270
ALTIN
2.324,44
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BAŞKAN BAKICI ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET TÖRENLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN BAKICI ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET TÖRENLERİNDE  YALNIZ BIRAKMADI

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI düzenlenen mezuniyet törenlerine katılarak öğrencileri en mutlu günlerinde de yalnız bırakmadı.

Bozüyük Anaokulu ve Fen Lisesi’nin mezuniyet törenlerine katılan Başkan BAKICI öğrencileri kutlayarak, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi. Başkan BAKICI ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Bozüyük Anaokulu’nun mezuniyet törenine katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın okunması ile başlayan programda miniklerin gösterileri izleyenleri büyüledi. Kafkas halk oyunları ve Çanakkale Savaşı’nı konu alan bir gösteri yapan minik öğrenciler, Başkan Fatih BAKICI ve izleyenlerden büyük alkış aldı. Program diğer öğrenci gösterileri ile devam ederken diploma töreni ile sona erdi.

Başkan BAKICI ardından bu yıl ilk mezunlarını veren Bozüyük Fen Lisesi’nin diploma törenine katıldı. Okul bahçesinde yapılan törene Başkan BAKICI ve eşi, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından konuşan okulun aynı zamanda Kurucu Müdürü olan Milli Eğitim Müdürü GÜMÜŞ, öğrencilere yüksek öğretime geçerken hayatlarında başarılar diledi. Kendilerine güvenen öğrencilere ve ailelerine teşekkür eden GÜMÜŞ, çok iyi dostluklar kurduklarını belirterek kuruluşunda da içinde bulunduğu bu okulun ilk mezunlarını verirken duyduğu mutluluğu dile getirdi. Konuşmaların ardından okulda dereceye giren öğrenciler başarı belgelerini Başkan BAKICI ve Milli Eğitim Müdürü GÜMÜŞ’ün elinden aldı. Tüm mezunlar sırasıyla belgelerini aldıktan sonra öğrenciler de öğretmenlerine hediyelerini sunarak emekleri için teşekkür ettiler. Daha sonra öğrenciler büyük bir coşkuyla keplerini fırlatarak mezun oldular. Havai fişek gösterisi ve Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanan müzikli eğlence ile doyasıya eğlenen yeni mezunlar tüm eğitim ve öğretim döneminin yorgunluğunu da üzerlerinden attılar.

Bşk-Mezuniyet Törenleri Anaokul-Fen Lisesi 6 Bşk-Mezuniyet Törenleri Anaokul-Fen Lisesi 8 Bşk-Mezuniyet Törenleri Anaokul-Fen Lisesi 2 Bşk-Mezuniyet Törenleri Anaokul-Fen Lisesi 5

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.