DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN BAKICI FABRİKA ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BAKICI FABRİKA ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI vatandaşlarla bir araya gelerek hoş sohbetler ettiği, fikir alış verişinde bulunduğu esnaf kahvaltılarında firma sahipleri ve çalışanlarla buluşmaya devam ediyor.
Bu haftaki esnaf kahvaltısında İsmet İnönü Caddesinde hizmet veren mermer firmasına konuk olan Belediye Başkanı Fatih BAKICI burada iş yeri sahibi ve çalışanlarla bir araya geldi. Fabrika personelinin sorularını cevaplandıran, istek ve taleplerini dinleyen Başkan BAKICI belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek devam eden projeler ve yeni yapılacak projeleri anlattı. Keyifli bir sohbet ortamında yapılan kahvaltıda karşılıklı fikir alış verişinde de bulunuldu. Kahvaltının sonunda Başkan BAKICI kendilerini misafir eden işletme sahibine nazik daveti için teşekkür ederek bereketli ve bol kazançlar, çalışan personele de işlerinde kolaylıklar diledi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI kahvaltı programının ardından Cihangazi Beldesi’ne geçerek burada da vatandaşlarla sohbet etti.

Bşk- Kahvaltı Mermer Fabrikası 5 Bşk- Kahvaltı Mermer Fabrikası 1 Bşk- Kahvaltı Mermer Fabrikası 2 Bşk- Kahvaltı Mermer Fabrikası 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.