DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI ESKİŞEHİR’DE YAŞAYAN BİLECİKLİLERE “DEĞİŞEN BOZÜYÜK’Ü” ANLATTI

BAŞKAN BAKICI ESKİŞEHİR’DE YAŞAYAN BİLECİKLİLERE “DEĞİŞEN BOZÜYÜK’Ü” ANLATTI
Eskişehir’de bulunan, tüm ilçe ve köy derneklerinin birleşerek kurduğu BİLDES Bilecikliler Platformunun her ay düzenlediği ve geleneksel hale gelen toplantılarının bu ayki konuğu “Kuruluşun Beşiği Bozüyük’ün Belediye Başkanı Fatih BAKICI oldu.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ‘nın sponsorluğunda Organiza Sanayi Bölgesi Dünya Köfte’de düzenlenen etkinliğe Bilecik Vali Yardımcısı Ekrem BALLI, Osmangazi Üniversitesi Dekanı Emin KAHYA, Bilecik AK Parti eski Milletvekili Dr. Fahrettin POYRAZ, Bozüyük Ticaret Odası Başkanı Buğra LEVENT, İnönü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet KEPEZ, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa YÜRÜKCÜ, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, dernek temsilcileri ile Eskişehir’de yaşayan Bilecikliler katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan BİLDES Bilecikliler Platformu Başkanı Aras Samet SELÇUK “yaşadığımız topraklar rastgele topraklar değildir. Bu topraklar Osmanlının birlik ve beraberlik, kardeşlik hamurunun karıldığı topraklardır. Onun için Bilecikli olmak bir sorumluluğu gerektiriyor. Önce insanı sevmeyi gerektiriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olmayı gerektiriyor. Biz Eskişehir’de bunu gerçekleştiriyoruz. Bir geleneği devam ettiriyoruz” dedi. Ardından söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI tüm katılımcıları sevgi ve saygıyla selamlayarak “Değişen Bozüyük” hakkında bilgi verdi. Başkan BAKICI hazırlanan bir sunum eşliğinde Bozüyük’te gerçekleştirilen yatırımları ve projeleri anlattı. 2016 yılı içerisinde hayata geçirilen; Evde bakım hizmeti, Osmangazi Parkı, Sevgi Yolu, yeni Nikah Salonu, Konya Kültür turları, Yediler Mahalle Konağı ve Çarşı Mahalle Konağı, okullara yapılan sentetik sahalar, Bilecik ilinde bir ilk olan 3D Teknoloji sınıfı projelerini anlatan Başkan BAKICI daha sonra, 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan projelerini anlattı. Manişar Parkı, Yediler Parkı, yeni kapalı pazar, 2 adet tenis kortu, yeni bir sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve Akpınar Mahalle Konağı hakkında bilgi verdi. Başkan BAKICI Bozüyük’e bağlı köylere de ellerinden geldiğince hizmet götürdüklerini ve ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ettiklerini belirterek “Eskişehir Bilecikliler Platformu’nun bu ay ki organizasyonunu yapmak bizlere nasip oldu.. Kurtuluşun Beşiği Bozüyük’ümüzü Eskişehir’de yaşayan hemşehrilerimizin sık sık ziyaret etmelerini temenni ediyor, etkinliğe katılan tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Asarcıklılar Dernek Başkanı Ahmet SARAÇ ve Tozmanlılar Dernek Başkanı Rafet ÖZKAN Söğüdün Erenleri şovu ile geceye renk katarken Gölpazarı Dernek Başkanı Hicran ÇINAR’da sevilen yöresel türküleri seslendirdi. Etkinlik, Eskişehir Asarcıklılar Derneği halk oyunları ekibinin gösterisi ile sona erdi. Etkinlikte ayrıca BİLDES Bilecikliler Platformu Başkanı Aras Samet SELÇUK bu gecenin gerçekleştirilmesinde verdiği katkılardan dolayı Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek “Teşekkür Plaketi” takdim etti.
Bşk- Eskişehirde Yaşana Bilecikliler Toplantısı  13

Bşk- Eskişehirde Yaşana Bilecikliler Toplantısı  1

Bşk- Eskişehirde Yaşana Bilecikliler Toplantısı  2

Bşk- Eskişehirde Yaşana Bilecikliler Toplantısı  3

Bşk- Eskişehirde Yaşana Bilecikliler Toplantısı  4

Bşk- Eskişehirde Yaşana Bilecikliler Toplantısı  6

Bşk- Eskişehirde Yaşana Bilecikliler Toplantısı  8

Bşk- Eskişehirde Yaşana Bilecikliler Toplantısı  10

Yorumlar

  1. gama dedi ki:

    bozuyukspor tekrar liglere donecekmiiii