DOLAR
32,4645
EURO
34,7999
ALTIN
2.477,90
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN BAKICI EĞİTİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ilçede yeni göreve başlayan ve mevcut görevlerine devam eden Okul Müdürleri onuruna yemek verdi.

Okul Müdürleri ile Öğretmenler Toplantısının ardından düzenlenen yemek programında bir araya gelen Başkan BAKICI okul müdürlerine görevlerinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Fatih Başkan BAKICI göreve geldikleri günden itibaren eğitim konusundaki hassasiyetlerini her ortamda dile getirdiklerini belirterek “eğitimde geçtiğimiz yıl belirli bir yol kat ettik ama eğitim benim için önümüzdeki 5 yıllık dönemde de çok önemli. Eskiden farklı bir yapıya sahip okul anlayışı vardı. Bu gün okul müdürlerimizin öğrencileriyle iç içe olması, imkânların artmış olması bizleri daha mutlu ediyor.Öğrencilerimizin elde edecekleri başarı, sizlere ve bizlere yaşattıkları o haz ve mutluluk her şeyin önünde yer alıyor. Benim çabam okul müdürlerinin muhasebecilik yapmasını önlemektir. Biz Hüseyin Gümüş hocam ile bir program yaparak okullarımıza nasıl destek verebilirizin derdine düştük. Bu bağlamda okullarımızın ne ihtiyacı varsa karşılamaya hazırım” dedi. Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK ise “Bozüyük eğitimde şu an Bileciğin diğer ilçeleri arasında da lider konumunda. Bu tespiti yapmamız gerekiyor, yiğidi yaşatalım, hakkını da verelim. Çalışmalarınız bizim tarafımızdan da takdir ediliyor. Bunun da en büyük göstergelerinden birisi arkamızda böyle bir belediye başkanı olduktan sonra her türlü hizmet her türlü çalışma hakikaten zevkle, şevkle yerine getirilir. Bu destek bizim için çok önemli bir destek. Eğitim işi öncelikle gönül işidir. Bu birlikteliğimizi güzel bir ekip anlayışıyla sadece Bozüyük, Bilecik değil, Türkiye’mize hatta bütün insanlığa verilecek bir mesaj olarak görmemiz lazım. İlçe Milli Eğitim Müdürüm Hüseyin GÜMÜŞ’e ve Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu destekleri hep sürecektir” dedi.

Programda ayrıca Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü görevinden Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne atanan Yücel GÜRSOY’a da İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK ve Belediye Başkanı Fatih BAKICI tarafından plaket ve hediye verildi.

Bşk- Okul Müdürleri Yemeği 8 Bşk- Okul Müdürleri Yemeği 1 Bşk- Okul Müdürleri Yemeği 2  22 Bşk- Okul Müdürleri Yemeği 2 Bşk- Okul Müdürleri Yemeği 5 Bşk- Okul Müdürleri Yemeği 7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.