DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN BAKICI “ÇALIŞMAK VE AİLEYE EKMEK GÖTÜRMEK KUTSAL BİR GÖREVDİR”

BAŞKAN BAKICI “ÇALIŞMAK VE AİLEYE EKMEK GÖTÜRMEK KUTSAL BİR GÖREVDİR”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “İşçinin ve emekçinin onur mücadelesinin simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, insan yaşamında en yüce değerlerden olan emeğin bayramıdır” diyerek tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Mesajında; “İnsana hizmet eden, Hak’ka giden yola hizmet eden herkes emekçidir” diyen Başkan BAKICI “ En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Emeğiyle hayatını kazanan ve alın terini ortaya koyarak üreten, ürettikleriyle ülkemizin iktisadi kalkınmasına büyük katkılar sağlayan çalışan kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı değerlerin bilincindeyiz. Ayrıca çalışmak ve aileye ekmek götürmek kutsal bir görevdir. Ne mutlu ki, çalışan kardeşlerimiz bu duyguyu yaşadıkları gibi çalıştıkları alanda da topluma hizmet ederek kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. İlçemizde de temizlik hizmetinden, yol yapımına, parklara, oyun alanlarına, içme suyu, toplu taşıma, alt yapı hizmetlerine kadar birçok alanda işçilerimizin emekleri var. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanların Bir Mayıs Emek ve Dayanışma gününü en içten dileklerimle kutlar, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk, kardeşlik ve dayanışma havası içerisinde kutlanmasını temenni ederim” dedi. 

Bşk- 1 Mayıs İşçi Bayramı 2015

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.