DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI BAYIRKÖY’DEKİ HIDIRELLEZ VE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN BAKICI BAYIRKÖY’DEKİ HIDIRELLEZ VE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bayırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri ve Toplu Açılış Törenine katıldı.
Törenlere Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Bilecik eski AK Parti Milletvekili Fahrettin POYRAZ, Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hıdırellez programı,Mehteran gösterisinin muhteşem konseriyle başladı. Kalabalık bir halk topluluğunun katılımının yaşandığı hıdırellez programı, Belediye Başkanı Mustafa YAMAN’ın pilav kazanlarını açmasıyla ve ilk kepçeyle halka şifalı pilav ikram etmesiyle başladı. Ardından
Sosyal Tesis ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda devam eden programda yöresel sanatçı Hilal COŞKUN konser verdi. Konser arasında halka hitap eden Belediye Başkanı Mustafa YAMAN,bu tür etkinlikleri düzenleyerek halk ile kaynaşmaktan ve bir araya gelmekten mutlu olduklarını, beldenin çehresini değiştirecek çeşitli ve büyük çalışmalar yapıldığını, toplu açılış töreniyle, Sosyal Tesis ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Halı Saha, Aile Sağlığı Merkezi, Şeyh Edebali Çocuk Parkı açılışlarının yapılıp, Kapalı Spor Salonunun da temel atma kurdelasını keseceklerini belirtti.Konuşmanın ardından, geçmiş yıllarda belediyede görev yapan ve emekli olan personellere katkılarından dolayı teşekkür edilerek plaket takdim edildi. Burada konuşan Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR yaptığı kısa konuşmasında, “Hükümet olarak yerel ve genel yönetimler ile birlikte çalışmanın en güzel örneklerini sergilememiz beni çok mutlu ediyor. Türkiye’de bunun en güzel örnekleri ise Bileciğimiz’de ve ilçelerimizde gerçekleşiyor. Ben katılan emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ardından protokol üyeleri davet edilerek temsili açılış gerçekleştirildi. Programın devamında sahne alan sevilen sanatçı Orhan HAKALMAZ seslendirdiği türkülerle izleyenlere güzel bir gece yaşattı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI gecenin sonunda Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa YAMAN’a gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve Bayırköy’e kazandırdıkları için tebrik ederek oradan ayrıldı.
Bşk- Bayırköy açılış 12

Bşk- Bayırköy açılış 2

Bşk- Bayırköy açılış 4

Bşk- Bayırköy açılış 5

Bşk- Bayırköy açılış 7

Bşk- Bayırköy açılış 8

Bşk- Bayırköy açılış 9

Bşk- Bayırköy açılış 11

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.