DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BAŞKAN BAKICI; “BAŞBAKANIMIZA, İLİMİZE VE İLÇEMİZE GÖSTERDİĞİ İLGİ VE ALAKA İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

BAŞKAN BAKICI; “BAŞBAKANIMIZA, İLİMİZE VE İLÇEMİZE GÖSTERDİĞİ İLGİ VE ALAKA İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Başbakan Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun Bilecik ziyareti ile ilgili olarak Başbakan DAVUTOĞLU’na Bilecik’e göstermiş olduğu özel ilgi ve alaka için teşekkür etti.

Bozüyük Belediye Başkanı öncelikle Başbakan Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun Bilecik ve Bozüyük’e özel bir ilgi gösterdiğini belirterek “Allah Sayın Başbakan’ımızdan razı olsun. Her zaman bizlere sonsuz destek verdi, ilgi ve alakasını esirgemedi” dedi. Başkan BAKICI “Eski Türkiye’de neler olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Çok şükür ki o günleri geride bıraktık. Eski Türkiye’de krizler, kaoslar, enflasyon, devalüasyon ve sıkıntılar vardı. Memlekette kriz olunca önce mutfağımız zora girer, memlekette bir problem olunca önce çocuklarımız etkilenirdi. Parasızlıktan kitap alamayan, okula gidemeyen çocuklarımız vardı. Hasta olup ta muayene olamayan çocuklarımız, hastane masraflarını ödeyemediği için senet imzalayarak hastaneden çıkan yakınlarımız vardı. 2002 yılında milletimizin kurmuş olduğu partimizin iktidara gelmesiyle birlikte Yeni Türkiye’nin de inşasına başlandı. Eskiden yaşadığımız pek çok zorluğu artık unuttuk bile. Yola çıktığımız ilk günden itibaren öncelikle istikrar dedik.  Çünkü istikrar demek iş demek, aş demek, ekmek demek, huzur demek, güven demek, gelecek demekti. İstikrarı yakaladıktan sonra zaten arkasından hizmetler kendiliğinden geliyor. Bölünmüş yollar, hızlı trenler, alt geçitler, hastaneler, okullar, sosyal yardımlar gibi bir çok hizmetin altına imzamızı attık. Sonuçta her geçen gün problemlerini çözen, her geçen gün kalkınan, her geçen gün daha fazla gelir, daha fazla huzur, daha fazla demokrasiyi yakalayan bir Türkiye’yi birlik ve beraberliğimiz içerisinde inşa ettik ve inşa etmeye de devam ediyoruz” dedi.

“Bizler de Hemşerilerimize Hükümetimizle birlikte çalışmanın avantajlarını yaşatıyoruz. Bu birliktelik sürdüğü sürece hemşerilerimizi bundan 5 yıl ya da 10 yıl sonra bambaşka bir Bozüyük’te yaşatacak, onlara bambaşka bir Bozüyük sunacağız inşallah” diyen Başkan BAKICI Bozüyük’te hükümet desteği ile yapılan projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan BAKICI sözlerini şöyle sürdürdü; “Sayın Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın desteğiyle Kent Ormanımızı hizmete sunduk. Yıllardır ilçemize getirilmeye çalışılan üniversiteyi biz getirdik. Restorasyonunu peyzaj düzenlemesini tamamladığımız tarihi değerimiz Albay İbrahim Çolak Köşkü ve Kültür Merkezimiz için hibe desteği aldık. Sayın Vekilimizin de gayretleriyle 2. Etap TOKİ Konutları Projesini İlçemize getirdik. İçerisinde 724 konut, 24 derslikli okul, ticaret merkezi, cami, çocuk parkları ve otopark olan TOKİ projesinde konut satışları için başvurular başlamış durumda. Milli Eğitim Bakanlığımızla yaptığımız görüşerek Metristepe ve Endüstri Meslek Lisesi Okullarımızın yeni binalarını yaptırdık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yatırım programına alınan yeni Kapalı Spor Salonumuzun yer teslimi için Bakanlıklar arasında yazışmalara başladık. Yazışmalar tamamlandığında, en kısa süre içerisinde Bakanlığımız tarafından tesisimiz yaptırılacak. Yine yatırım programına alınan, ilçemizde faaliyet gösteren üç hastaneyi birden tek bir çatı altında toplayacak yeni Hastanemizin imar çalışmaları da tamamlanmak üzere. İmar çalışmalarımız tamamlandığında; yer, Sağlık Bakanlığımıza inşaatın başlaması için teslim edilecek. Kanal Boyu 3. Etabında DSİ Kanalının ıslahı projesi kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanlığımız tarafından ilçemize 1,5 trilyonluk bir yatırım yapıldı. Entegre Su Tesisi ve alt yapı değişimi için 30 milyon euroluk hibe desteği aldık. Şu an Bakanlığımızla Belediyemiz arasında projenin uygulanması hususunda yazışmalarımız devam ediyor” dedi.

Son olarak ‘Türkiye’nin 2023 yılına güçlü ve kararlı adımlarla ilerlediğini’ belirten  Başkan BAKICI hükümet desteğiyle kazandırılmış bu kadar yatırımla birlikte bu yatırımların devamı ve çok daha fazlası için “Gelin hep birlikte istikrarı sürdürelim, Bilecik’imizden 2 milletvekili çıkaralım. Güçlü Türkiye’yi, güçlü Bilecik’i ve güçlü Bozüyük’ü birlikte inşa edelim. Güzel ilimizi ve ilçemizi çok daha ileriye çok daha güzel noktalara getirelim” diyerek Bilecik’te yapılan Sayın Başbakanımız Prof. Dr Ahmet DAVUTOĞLU’nun mitingine katılan herkese teşekkür etti.

Bşk- Başbakanın Gelişi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.