DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BAŞKAN AMCALARINDAN ÇOCUKLARIMIZA SÖMESTR HEDİYESİ

Gerçekleştirdiği birçok projelerinde, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ayrı bir yer veren Bilecik Belediyesi, çocuklarımızın sosyal ve kültürel anlamdaki gelişimlerini sağlamak amacıyla birbirinden güzel etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

Eğitimdeki destekleriyle her zaman çocuklarımızın yanında olan Bilecik Belediyesi, yaz spor okulları, eğitim ve okuma setleri, okul park ve bahçelerinin düzenlenmesi, mahallelerde çocuklarımıza yeni park alanları hazırlanması ve her yıl gerçekleştirdiği Çocuk Festivali gibi birçok güzel faaliyeti hayata geçirerek, çocuklarımızın aynı zamanda kültürel ve sosyal alanda da donanıma sahip olması için birbirinden güzel etkinliği çocuklarımızla buluşturuyor.

Çocuklarımıza şu ana kadar birbirinden güzel tiyatro oyunları izleme fırsatı veren Bilecik Belediyesi, 15 Tatil hediyesi olarak çocuklarımıza sunacağı birbirinden güzel vizyondaki animasyon çocuk filmleri ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kendi tatillerinde ücretsiz sinema keyfi sunuyor.

Bilecik Belediyesi tarafından Çocuklarımız Sinema Salonu’nda, çocuklarımıza birbirinden güzel ve özel filmleri hediye eden Belediye Başkanımız Selim Yağcı, çocuklarımızı, çocuk sinema salonunda filmleri izlemeye davet ediyor.

Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında her hafta düzenlediğimiz tiyatro oyunları ile çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan Bilecik Belediyesi, 15 Tatil’de ise çocuklarımıza ücretsiz sinema filmlerini sunarak, onların gözlerinde tatlı bir tebessüm oluşmasını sağlıyor.

26 Ocak ile 6 Şubat 2015 tarihleri arasında çocuklarımızla buluşmaya başlayacak olan filmler arasında; ”Madagaskar Penguenleri”, ”Tarzan”, ”Ormanda Karmaşa”, ”Uçaklar 2”, ”Fındık İşi”, ”Ejderhanı Nasıl Eğitirsiniz 2”, ”Minik Kahramanlar Macera Peşinde”, ”Kahraman Şövalye Justin” yer alıyor.

Her gün saat 13:00 ve 15:00 seanslarında iki kez çocuklarımızla buluşacak olan filmlerle çocuklarımız eğlenceli anlar yaşayacak.

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklarımıza 15 Tatil hediyesi olarak sunduğu bu güzel etkinliğe tüm çocuklarımızı davet ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.