DOLAR
32,5422
EURO
34,8926
ALTIN
2.441,28
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Pazaryeri’nde

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan hafta sonunu baba ocağında geçirdi.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Dereköy’de yaşayan anne ve babasını ziyaret eden Akdoğan eşi Aslıhan ve kızı Hatice Kübra ile annesi Fatma ve babası Reşit Akdoğan’ı ziyaret ederek yakınlarıyla hasret giderdi.

Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve köylülerle sohbet eden Akdoğan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bugün Pazaryeri’ne geldik. Dereköy’ü ziyaret ettik. Akrabalarımızla dostlarımızla bir araya geldik.
Türkiye tabiki sıkıntılı bir süreç yaşıyor.Bir taraftan terörle etkili bir mücadele veriliyor, diğer taraftan da Türkiye artık seçime gidiyor. Bu süreçten Türkiye’nin güçlenerek çıkması lazım. Gördük ki bu son yaşananlarla Türkiye’de güven ve istikrarın güçlü olabilmesi, Ak Parti’nin güçlü bir şekilde iktidarını devam ettirmesinden geçiyor.Birçok konu, Ak Parti’nin varlığına ve güçlü olmasına endekslenmiş görünüyor. Bizde bunun bilincinde olarak sorumlu bir şekilde inşallah seçim sürecinde başarılı olarak,tekrar büyük Türkiye yolunda 2023 hedefine doğru yürüyeceğiz.

IMG_2970 (Small)

IMG_2984 (Small)

IMG_2991 (Small)

IMG_3001 (Small)

IMG_3009 (Small)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.