DOLAR
32,5748
EURO
34,8890
ALTIN
2.436,58
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN IN BİLECİK BELEDİYESİ ZİYARETİ

BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN BİLECİK BELEDİYESİ ZİYARETİ

Başbakan Yardımcısı Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, memleketi Bilecik’e gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Bilecik Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bilecik’te, Şeyh Edebali Türbesi ziyaret eden Başbakan Yardımcısı daha sonra Bilecik Valiliği’ni ziyaret etti.

Valilik ziyareti sonrasında Bilecik Belediyesi’ni ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve birim müdürleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN’DAN BİLECİK VE BİLECİK BELEDİYESİ’NE ÖVGÜLER

Buradaki konuşmasında Bilecik’e gelmiş olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın Akdoğan, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek, şunları kaydetti:

”Gerçekten Bilecik, Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden birisi. Buradaki insanlarımız da daha çok mutedil ve sevecen. Bundan dolayı da huzurlu bir şehir Bilecik. Çevresiyle, görünümüyle, doğa ile iç içe olması vesaire. Bunda tabi Bilecik’in yeniden cazibe merkezi haline getirilmesi önemlidir. Yeni bir sıçrama yapması gerekiyor. Burada da en önemli adımlardan birisi de kültür ve turizmdir. Bilecik’in bundan sonraki gelişiminde kültür ve turizm önem taşıyor. Bilecik’te çok önemli tarihi şahsiyetler var, kültürel değerlerimiz var, doğal güzellikler var, tarihi eserler var. Bütün bunları bir konsept halinde çok iyi bir şekilde hem Türkiye’ye, hem de dünyaya duyurmamız ve insanları buraya gelişini gidişini sağlamamız lazım. İnşallah hem valiliğimizin hem de sizin, belediye başkanları ve milletvekillerimizin gayretiyle bunlar olacak. Biz de yakından takip edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı Bilecik’te ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ VE İLHAM İLE ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Akdoğan’a bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı ise değerli büyüklerimizden aldıkları güç ve ilham ile Bilecik’e hizmet etmeye devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

”Sizi anayurdunuz olan topraklarda, Bilecik’imizde görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Malumunuz olduğu üzere Bilecik’imize, sizlerden almış olduğumuz güç ve enerji ile 12 yıldır hizmet ediyoruz. Bilecik, şehir olarak birçok sorununu çözmüş durumda ve konumda. Artık altyapımız bu noktada iyi bir durumda, standartlarımız oluştu. Şehrin kentsel vizyonunu meydana getiren birçok yapıyı şehrimize kazandırdık. Kültür ve kongre merkezleri, spor alanları, alışveriş merkezleri gibi eserleri şehrimize kazandırdık. İnşallah bu dönemde de şehrimizin tanıtım ve turizm yönündeki değerlerine bakarak, bu anlamda çalışmalar ortaya koymaya çalışıyoruz. Şehrimizde genel idare, yerel idare, ticaret ve sanayi odası ile esnaf ve bürokrasi arasında güzel bir dayanışma ve çalışma ortamı var. Bunlarla birlikte sizlerden almış olduğumuz enerji ve sinerji ile İnşallah şehrimizi 2023 Türkiyesi yarışında, medeniyet yarışında geri bırakmamaya çalışıyoruz. Sizlerin bu anlamda yapmış olduğunuz ziyaretleriniz gücümüze güç katıyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmaların ardından Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark’ta, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan adına dikilen 11 fidanı göstergesi olan belge ve çeşitli hediyeler taktim etti.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan ve beraberindekiler, Bilecik Belediyesi ziyaretinin ardından, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki istişare toplantısına katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.